Fatih Öztürk'ten Galatasaray iddialarına yanıt!

İsmi Galatasaray ile anılan Akhisarspor'un kalecisi Fatih Öztürk, transferi ile ilgili açıklamada bulundu.

Spor Toto Süper Lig'den düşmesi kesinleşen Akhisarspor'da kaleci Fatih Öztürk'ün adı Galatasaray'la anılıyor.

Başarılı kaleci, konuyla ilgili, "Galatasaray'la adımın anılması mutluluk verici... Sezon sonu Akhisar'la kontratım bitiyor. Her şeyin hayırlısı diyelim" açıklamasını yaptı.

Türkiye Kupası finalinde Galatasaray ile oynadıkları maçı da değerlendiren Öztürk, "Kupa törenine çıkmama nedenimiz Galatasaray'a karşı bir şey değil. Federasyona ve hakemlere karşı sezon boyunca yapılanlardan dolayı tepki göstermek için çıkmadık. Koridorda bekledik ve tebrik ettik zaten onları... Hatta Fatih hoca da 'Size yakışan da buydu' dedi" diye konuştu.

Fatih Öztürk, son olarak ligden düşmelerini, "Süper Kupa, Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi maçlarına çıktık. Eylül'den Aralık ayına kadar bu takım toplam 25 maç oynadı. 1 tane Seleznyov'la 2 tane stoperle o yola çıkamazsınız" sözleriyle yorumladı.

Fatih Öztürk'ten Galatasaray iddialarına yanıt! ile ilgili etiketler Galatasaray Akhisarspor Fatih Terim Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.