Fatih Oflaz kimdir? Ne yapmıştı? Ne kadar ceza aldı?

Fatih Oflaz'ın 7.5 yaşından itibaren öz kızına cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıkmış ve konu yargıya intikal etmişti. Fatih Oflaz'ın kızını istismar ettiği için sanık olarak yargılandığı dava dosyasında son karar çıktı. Birçok kişi Oflaz'ın kim olduğunu ve mahkeme kararının sonucunu merak ediyor. Peki, Fatih Oflaz kimdir? Ne yapmıştı? Ne kadar ceza aldı? Detaylar haberimizde...

Medya Patronu olarak bilinen Fatih OflazMTV, Eurosport gibi eğlence ve tematik kanalların sahibiydi. Oflaz'ın kendi öz kızına cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıkmış ve konu yargıya intikal etmişti. Fatih Oflaz'ın kızını istismar ettiği için sanık olarak yargılandığı dava dosyasında son karar verildi. Vatandaşlar Oflaz'ın ne kadar ceza aldığını merakla araştırmaya devam ediyor. Peki, Fatih Oflaz kimdir? Ne yapmıştı? Ne kadar ceza aldı? Detaylar haberimizde...

Fatih Oflaz kimdir? Ne yapmıştı? Ne kadar ceza aldı?

FATİH OFLAZ NE KADAR CEZA ALDI?

Fatih Oflaz'ın 7.5 yaşından itibaren öz kızına cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıkmış ve konu yargıya intikal etmişti. Fatih Oflaz'ın kızını istismar ettiği için sanık olarak yargılandığı dava dosyasında son karar çıktı. Fatih Oflaz 18 yıl 9 ay hapse çarptırıldı.

Hükümle beraber tutuklama kararı verilmeyen Fatih Oflaz’ın yurt dışına kaçtığı belirlendi.

Hükmün ardından Fatih Oflaz cephesi beraat etmesi gerektiğini belirterek, mağdur taraf ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ise cezayı az bularak karara itiraz etti. Yurt dışına kaçan Oflaz hakkında tutuklama da talep etti. Dosya bir üst mahkeme olan istinaf mahkemesine geldi. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 20. Ceza Dairesi dosyayı inceledi. Yerel mahkemenin verdiği kararında usul ve yasaya herhangi bir aykırılık bulunmadığını belirterek dosyadaki kararını verdi. İstinaf mahkemesi itirazları inceledi ve Fatih Oflaz hakkındaki 18 yıl 9 aylık hapis cezasını onadı. Skandalın duyurulmasından sonra kayıplara karışan Fatih Oflaz karara Yargıtay nezdinde itiraz edebilecek.

FATİH OFLAZ KİMDİR?

Aslen Yugoslavya göçmeni olan Fatih Oflaz günümüz itibariyle 16 adet tematik kanal şirketleri bünyesinde yer alan şirketin sahibidir. 2016 senesinde dünyanın en fazla izlenmekte olan kadın kanalı Lifetime'un Türkiye versiyonunu yayına alınmasında başrol oynamıştır.

Fatih Oflaz kimdir? Ne yapmıştı? Ne kadar ceza aldı? ile ilgili etiketler mahkeme istismar 2019 baba Çocuk fatih oflaz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.