İstismar annenin yanında gerçekleşti!

12 yaşındaki kız çocuğuna istismarda bulunan tarikat şeyhi Fatih Nurullah soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Yaşadığı dehşeti savcılıktaki ifadesinde anlatan kız çocuğu, annesinin de o anlara tanıklık ettiğini belirtti.

‘Uşşaki Tarikatı lideri’ olarak tanıtan ve Fatih Nurullah adını kullanan 58 yaşındaki Eyüp Fatih Şağban ‘çocuk istismarı’ suçundan tutuklanmıştı. Akyazı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tamamlanan fezleke Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi. Bundan sonraki işlemler Sakarya Başsavcılığı tarafından yürütülecek.

Soruşturmayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı. Haber Global İstihbarat Şefi Selahattin Günday'ın ulaştığı bilgilere göre; istismara uğrayan kız çocuğunun ifadesi pedagog eşliğinde alındı. Savcılıkta yaşadığı istismarı tüm ayrıntılarıyla anlatan çocuğa, bu yaşadıklarından kimlerin haberi olup olmadığı soruldu.

Kız çocuğunun yanıtı ise çarpıcıydı. İfadesine göre tüm bunlar annesinin gözü önünde oldu:

"Beni öptüğü zaman herkes aşağıda oluyordu. Kimseye söylemem için beni tehdit etti. Bana olayın ilk gerçekleştiği gün 100 TL para vermişti. Ben annem ve arkadaşları ile birlikte Fatih'in yanına girerdim. Her girdiğimde beni yanağımdan ya da dudağımdan öperdi. Annem ve arkadaşları da bunu görürdü. Annem bu kişiyi Allah dostu olarak gördüğünden ve zarar gelmeyeceğini düşündüğünden bu hareketlere tepki vermezdi."

İstismar annenin yanında gerçekleşti!

İstismar annenin yanında gerçekleşti! ile ilgili etiketler cinsel istismar ifade Çocuk fatih nurullah
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.