Fatih Koparan kimdir? İşte Fatih Koparan saldırı görüntüleri!

Gezgin Fatih Koparan bugün dükkanında saldırıya uğradı. Yaşanan saldırı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Fatih Koparan, "Arkadaşlar dükkanıma girerken 10 kişi saldırdı linç ettiler. Lütfen birileri yardım etsin artık" diyerek yardım çağrısında bulundu. Peki Fatih Koparan kimdir? Detaylar haberimizde...

Gezgin Fatih Koparan, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki kuyumcu dükkanında 10 kişi tarafından saldırıya uğradığını duyurdu. Koparan, Twitter'da yaptığı paylaşımda polisin gelmediğini belirterek, "Arkadaşlar dükkanıma girerken 10 kişi saldırdı linç ettiler. Lütfen birileri yardım etsin artık" dedi. Peki Fatih Koparan kimdir? Ayrıntılar haberimizde...

Fatih Koparan kimdir? İşte Fatih Koparan saldırı görüntüleri!

Daha önce yan dükkanında bulunan kişiyi hanutçuluk yaptığı için polise şikâyet eden ve darp edilen Koparan şunları kaydetti:

"Arkadaşlar dükkanıma girerken 10 kişi saldırdı linç ettiler. Lütfen birileri yardım etsin artık. Mafya hala dükkanımın önünde ölümle tehdit ediyor. Kimse gelmiyor. Polis yok. Gelen yok. Bunlar kaçakçı arkadaşlar. Ben devamlı polise şikayet ettiğim için rahatsız oldular bir şey yapılmazsa beni öldürecekler. Onlarca kişi ellerinde aletlerle saldırdılar. Hala polislerin yanında ölümle tehdit ediyorlar. Defalarca yazdım burada, defalarca 155'i aradım. Ölmem mi gerekiyor?"

Fatih Koparan kimdir? İşte Fatih Koparan saldırı görüntüleri! - Resim : 2

 

Fatih Koparan kimdir? İşte Fatih Koparan saldırı görüntüleri! ile ilgili etiketler Saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.