Fatih Karagümrük'ten Kerim Frei hamlesi

Fatih Karagümrük yaz transfer döneminin 4. imzasını Kerim Frei'a attırdı. İstanbul'un Kırmızı-Siyahlı ekibi, Beşiktaş ve Medipol Başakşehir formalarıyla Süper Lig'de mücadele esen tecrübeli isimle 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fatih Karagümrük, Sırp forvet Alexandar Pesic'ten sonra sol açık Kerim Frei'ı kadrosuna kattı. Daha önce Beşiktaş ve Başakşehir formaları da giyen 27 yaşındaki futbolcuyla 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Kerim Frei, 2. başkan Serkan Hurma ve sportif direktör Murat Akın'ın da yer aldığı törenle sözleşmeye imza attı.

"Kerim Frei, futbol kariyerine İsviçre’de başladı. Daha sonra İngiliz ekiplerinden Fulham’a transfer olan Kerim, 2013 yılında Beşiktaş ile Türkiye’ye ayak bastı. Beşiktaş’ın ardından İngiltere’de Birmingham’da oynayan Kerim Frei, ülkemizde Başakşehir forması da giydi.

Kariyerinde Maccabi Haifa ile İsrail Ligi tecrübesi de olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, son olarak Hollanda’da FC Emmen’de görev aldı. Süper Lig’de 2 kez şampiyonluk yaşayan Kerim Frei’ın Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi tecrübesi de bulunuyor.

İsviçre Milli Takımı’nın alt yaş gruplarında görev alan Kerim, Türk Milli Takımı’nı tercih ederek Ay-Yıldızlı formayı da sırtına geçirdi. İkinci Başkanımız Serkan Hurma ve Sportif Direktörümüz Murat Akın’ın imza attırdığı Kerim Frei’a Karagümrük formasıyla başarılar dileriz!"

Karagümrük, bu yaz 3. transferine imza atarken daha önce de stopere Salih Dursun ve Burak Bekaroğlu'nu transfer etmişti. İstanbul ekibi 3 isim için de bonservis ödemedi.

Jeremain Lens, Kemal Ademi, Jimmy Durmaz ve Gaston Campi gibi kiralık futbolcularla yollarını ayıran Karagümrük'te Şilili stoper Enzo Roco'nun uzatma opsiyonu kullanılmamıştı. Karagümrük'e veda eden bir diğer ilk 11 oyuncusu ise Polonyalı forvet Artur Sobiech oldu. Sobiech'in yerine Pesic transfer edildi.

Fatih Karagümrük'ten Kerim Frei hamlesi ile ilgili etiketler Kerim Frei fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.