Fatih Karagümrük Yeni Malatyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig’de 2020-2021 sezonu 1. hafta maçında Fatih Karagümrük ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geliyor. Her iki takımın taraftarları da Fatih Karagümrük Yeni Malatyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve şifresiz hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor.

Süper Lig’de sezonun ilk hafta karşılaşmasında Fatih Karagümrük evinde Vefa Stadı’nda Yeni Malatyaspor’u konuk ediyor. 12 Eylül 2020 Cumartesi günü saat 17.00’da başlayacak olan Fatih Karagümrük Yeni Malatyaspor mücadelesi Bein Sports ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Daha öncesinde iki takım arasında oynanan 2 karşılaşmadan 1’ini yeni Malatyaspor kazanırken diğer mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Son olarak 2014-2015 sezonunda 1 Nisan 2015 tarihinde oynanan maçı Yeni Malatyaspor rakibi Fatih Karagümrük karşısında deplasmanda 1-0 kazanmıştı.

Fatih Karagümrük Yeni Malatyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

FATİH KARAGÜMRÜK YENİ MALATYASPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? ŞİFRESİZ HANGİ KANALDA?

Stat: Vefa
Tarih: 12 Eylül 2020 Cumartesi
Saat: 17.00
Yayın: Bein Sports

 

 

Fatih Karagümrük Yeni Malatyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Süper Lig Yeni Malatyaspor fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.