Fatih Karagümrük'ün serisine Trabzonspor son verdi

Karagümrüklü Abdullah Avcı, Fatih Karagümrük'ün Süper Lig'deki 7 maçlık iç saha yenilmezlik serisine son veren isim oldu. İlk yarısı 0-0 biten maçta goller 2. yarıda geldi. Trabzonspor zorlu deplasmanda 2-1 kazanarak puanını 23 yaptı ve 21 puanda kalan Kırmızı-Siyahlılar'ın üzerine çıktı...

Süper Lig'in 16. haftasında Fatih Karagümrük'e konuk olan Trabzonspor, deplasmanda 3 puanı 2-1'lik skorla aldı. Vodafone Park'ta oynanan ve Ali Palabıyık'ın yönettiği maçta goller Anthony Nwkaeme, Caleb Ekuban ve Jure Balkovec'ten geldi.

Geçen hafta evinde G.Saray'a 0-2 mağlup olan ve teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki ilk yenilgisini alan Bordo-Mavililer, bu sezon ev sahibi olduğu 7 maçta 5 galibiyet alan ve hiç yenilmeyen İstanbul ekibinin serisine son vermek istiyordu.

10. dakikada Caleb Ekuban'la öne geçen Karadeniz ekibi, VAR'a takıldı. Ganalı golcünün vuruşu öncesi ofsayt tespit edilince gol iptal edildi ve ilk yarı 0-0 sona erdi. Trabzonspor 2. yarıya golle başladı. 46'da Serkan Asan'ın pasını gole çeviren Nwakaeme takımını 0-1 öne geçirdi. Serkan, Süper Lig'deki ilk asistini yapmış oldu. 

Fatih Karagümrük'ün serisine Trabzonspor son verdi

Karagümrük 70'te duran toptan gol buldu. Köşe vuruşunda topu önünde bulan Sloven savunmacı Balkovec'in rastgele vuruşu ağlarla buluştu: 1-1. 81'de Fatih Karagümrük savunmasının arkasına sarkan Caleb Ekuban, karşı karşıya pozisyonda golü attı ve takımına galibiyeti getiren isim oldu: 1-2.

Trabzonspor bu sonuçla puanını 23'e yükseltti. Bordo-Mavililer hafta içi Göztepe'yi ağırlayacak. İç sahadaki yenilmezlik serisini yitiren teknik direktör Şenol Can yönetimindeki Karagümrük ise 21 puanda kaldı. Kırmızı-Siyahlılar 17. haftada Antalyaspor'a konuk olacak.

AVCI 347 GÜN SONRA DOLMABAHÇE'DE

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 347 gün aradan sonra Vodafone Park’ta sahaya çıktı. Geçtiğimiz sezon başında Beşiktaş Teknik Direktörü olarak göreve başlayan ancak ligin ikinci yarısının başlamasıyla birlikte ilk olarak 19 Ocak’taki Sivasspor maçında, ardından da 22 Ocak’ta Türkiye Kupası’nda oynanan BB Erzurumspor karşısında alınan mağlubiyetler sonrasında görevine son verilen Avcı, 347 gün sonra bu kez Trabzonspor Teknik Direktörü olarak Vodafone Park’ta boy gösterdi.

Fatih Karagümrük'ün serisine Trabzonspor son verdi - Resim : 2

Fatih Karagümrük'ün serisine Trabzonspor son verdi ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Caleb Ekuban fatih karagümrük Anthony Nwakaeme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.