Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo Kayserispor maçı sonrası konuştu: Bu 3 puan, devamlılık açısından çok önemliydi...

VavaCars Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Andrea Pirlo, alınan galibiyet nedeniyle futbolcularını tebrik ettiğini söyledi.

Önemli bir 3 puan aldıklarını vurgulayan Andrea Pirlo, "Bu 3 puan, devamlılık açısından çok önemliydi. 3 puanı da zor bir takıma karşı aldık. İyi bir maç çıkardık. İyi bir performans sergiledik, bu da bizim için çok önemli." dedi.

AA 

 

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo Kayserispor maçı sonrası konuştu: Bu 3 puan, devamlılık açısından çok önemliydi... ile ilgili etiketler Kayserispor Fatih Karagümrük Süper Lig Spor Toto Süper Lig Andrea Pirlo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.