Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo Giresunspor beraberliğini değerlendirdi: Maçın gidişatına baktığımızda 1 puan iyidir...

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında konuk olduğu Giresunspor'la 2-2 berabere kalan Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Andrea Pirlo, hedefledikleri sonuca ulaşamasalar da alınan 1 puanın kötü olmadığını dile getirdi.

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, 2-0'dan geri dönmeyi başardıklarına işaret ederek, şöyle konuştu:

''MAÇIN GİDİŞATINA BAKTIĞIMIZDA 1 PUAN İYİDİR''

"İlk golü penaltıdan, ikinci golü ise hızlı bir hücumdan yedik. Daha sonra reaksiyon vermeye başladık. Bu reaksiyonun sonunda 2-1'i yakaladık. İkinci yarıda maça geri döndük. Aslında 3 puanı getirecek pozisyonlara da girdik. Her maçı kazanmak, her maçı en üst seviyede oynamak hedefimiz. Genel anlamda 1 puandan memnun değilim ama maçın gidişatına baktığımızda ise 1 puan iyidir."

 

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo Giresunspor beraberliğini değerlendirdi: Maçın gidişatına baktığımızda 1 puan iyidir... ile ilgili etiketler Giresunspor Fatih Karagümrük Süper Lig Spor Toto Süper Lig Andrea Pirlo
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.