Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo Beşiktaş beraberliğini sonrası konuştu: Umuyoruz ki bizimle kalır...

Fatih Karagümrük'te teknik direktör Andrea Pirlo, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan VavaCars Fatih Karagümrük'te teknik direktör Andrea Pirlo, iyi mücadele ettiklerini belirtti.

"İYI BİR TAKIMA KARŞI OYNADIK''

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İtalyan çalıştırıcı, "İyi bir takıma karşı oynadık. İlk yarıda şansları daha iyi değerlendirebilirdik. İkinci yarıda da fırsatlar yakaladık. Golü attık. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler ve bir puan aldık." ifadelerini kullandı.

''UMUYORUZ Kİ BİZİMLE KALIR''

Pirlo, birçok kulübün transfer etmek istediği öne sürülen İtalyan futbolcu Fabio Borini hakkındaki soruyu, "Bu tip haberler olur. Borini önemli bir oyuncu. Yaptıkları ortada. Umuyoruz ki bizimle kalır ve üstüne koyar." şeklinde yanıtladı.

 

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo Beşiktaş beraberliğini sonrası konuştu: Umuyoruz ki bizimle kalır... ile ilgili etiketler Fatih Karagümrük Beşiktaş Süper Lig Spor Toto Süper Lig Andrea Pirlo
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.