Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo Başakşehir beraberliğini değerlendirdi: Takım olarak iyi bir reaksiyon gösterdik...

Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kalan VavaCars Fatih Karagümrük’te teknik direktör Andrea Pirlo, takım olarak iyi bir reaksiyon gösterdiklerini söyledi.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, 10 maçlık uzun bir yenilmezlik serisine imza attıklarını vurguladı.

''TAKIM OLARAK İYİ BİR REAKSİYON GÖSTERDİK''

Performanslarından dolayı takımını kutlayan İtalyan çalıştırıcı, "Bugün kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Oyundan memnunum. İyi bir takıma karşı oynadık. Üst sıralara oynayan bir ekibe karşı oynadık. Takım olarak iyi bir reaksiyon gösterdik." ifadelerini kullandı.

''ŞANSIMIZ DÖNDÜ DİYEBİLİRİM''

Bu sezon birçok maçta yedikleri son dakika gollerine de dikkat çeken Pirlo, "Şansımız döndü diyebilirim. Genelde gol yiyen taraftık. Bugün de son dakikada gol yedik ama telafi ettik. Hiçbir maçı kaybetmek istemiyoruz. İyi bir yoldayız ve durumumuza maç maç bakıyoruz. Her detayı her hafta iyileştirmeye çalışıyoruz. Dünya Kupası’nın ardından iyi bir yoldayız ve bunu devam ettirmek istiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

 

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo Başakşehir beraberliğini değerlendirdi: Takım olarak iyi bir reaksiyon gösterdik... ile ilgili etiketler Fatih Karagümrük Başakşehir Süper Lig Spor Toto Süper Lig Andrea Pirlo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.