Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo Antalyaspor mağlubiyeti sonrası konuştu: Oyunu koparabilirdik ama...

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Antalyaspor karşısında 4-2 mağlup olmalarının ardından, “Oyunu koparabilirdik, rakibe bir açık verirseniz rakip onu değerlendirmek için gelir. Biz de maçı kapatamadık” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Fatih Karagümrük, Antalyaspor’a 4-2 mağlup oldu. Müsabakanın ardından basın toplantısında Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo konuştu.

''OYUNU KOPARABİLDİK''

“Maça iyi başlayarak iki gol attık. Her şey istediğimiz gibi giderken maç daha sonra çok farklı bir yere gitti. 2-0 iken 3 tane net pozisyon bulduk. Oyunu koparabilirdik, rakibe bir açık verirseniz rakip onu değerlendirmek için gelir. Biz de maçı kapatamadık. Goller yedik. 3-2 oldu. 3-2’den sonra pozisyonlara girdik. 3-3 bulabilirdik, ama değerlendiremedik ve maalesef maçı kaybettik” sözlerine yer verdi.

İHA

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo Antalyaspor mağlubiyeti sonrası konuştu: Oyunu koparabilirdik ama... ile ilgili etiketler Antalyaspor Fatih Karagümrük Süper Lig Spor Toto Süper Lig Andrea Pirlo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.