Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo Alanyaspor beraberliği sonrası konuştu: 3 puanı kaçırdık...

Spor Toto Süper Lig’in 20'nci haftasında Alanyaspor ile Fatih Karagümrük 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından İstanbul ekibinin teknik direktörü Andrea Pirlo açıklamalarda bulundu.

Karagümrük Teknik Direktörü Andrea PirloAlanyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

''3 PUANI KAÇIRDIK DİYEBİLİRİM''

"İlk yarı daha geride bekleyen oyun anlayışımız vardı. İşler istediğimiz gibi gitmedi. Golü kalemizde bulduk. İkinci yarıda bunu değiştirmek için hamlelerimizi yaptık. Oyunda daha agresif bir oyunla sahadaydık. 2 gol attık. İkinci yarıyı iyi oynadık. Maalesef son dakikada gol yiyerek bir puanla ayrılıyoruz. Önemli ve iyi bir takıma karşı oynadık. Bu yüzden bir puan iyi ama 3 puanı da kaçırdık diyebilirim. 120 dakikalık kupa maçında da çıktık. Sonuçta bir puan aldık ama 3 puan da alabilirdik"

 

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo Alanyaspor beraberliği sonrası konuştu: 3 puanı kaçırdık... ile ilgili etiketler Alanyaspor Fatih Karagümrük Süper Lig Spor Toto Süper Lig Andrea Pirlo
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.