Fatih Karagümrük'ten Beşiktaş'a teşekkür

Fatih Karagümrük Kulübü, Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor'u ağırladıkları maçta Vodafone Park'ı kullanıma açan Beşiktaş Kulübü'ne teşekkür mesajı yayımladı. Kırmızı-siyahlı ekibin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kapılarını bize açan Beşiktaş yönetimine, stadyum çalışanlarına ve Sayın Başkan Ahmet Nur Çebi’ye teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Süper Lig maçlarını Vefa Stadı'nda oynayan Fatih Karagümrük, 16. haftadaki Trabzonspor maçını Vodafone Park'ta oynamıştı. Kırmızı-Siyahlılar, stadını kendilerine açmasından dolay Beşiktaş'a teşekkür etti. 

Kırmızı-siyahlı ekibin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kapılarını bize açan Beşiktaş yönetimine, stadyum çalışanlarına ve Sayın Başkan Ahmet Nur Çebi’ye teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Bu sezon ev sahibi olarak çıktığı ilk 7 maçı kazanan Şenol Can'ın takımı, Bordo-Mavililer'e 2-1 mağlup olarak seriyi kaybetmişti. Karagümrük, Galatasaray'ı ise Esenyurt'ta ağırlamıştı.

Fatih Karagümrük'ten Beşiktaş'a teşekkür ile ilgili etiketler Beşiktaş Trabzonspor fatih karagümrük vodafone park
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.