Fatih Karagümrük stadına kavuşuyor... Süleyman Hurma'dan tesis açıklaması

Fatih Karagümrük yeni tesislerine en geç 1 yıl içinde kavuşacak... Başkan Süleyman Hurma, "Devletin kendilerine Arnavutköy'de bir arazi tahsis edeceği müjdesini vererek "Karagümrük’ü arzu ettiği stadyum ve tesise kavuşturmuş oluruz" dedi.

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, kısa süre içinde yeni statlarına ve tesislerine kavuşacaklarını açıkladı. Geçen sezon Süper Lig'e yükselen İstanbul'un Kırmızı-Siyalı ekibi, iç saha maçlarını 6 farkla statta oynamıştı! Antrenman tesisleri de yetersiz olan Karagümrük'te taraftarlar devletten tesis istiyordu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Ankara'da gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul'un ardından açıklamalarda bulunan Hurma, "Spor bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, Fatih Belediye Başkanı ciddi ve yoğun bir çaba gösteriyorlar. Arnavutköy’de bir arazi belirlendi. Onun için çalışmalar sürdürülüyor. Bu sezon bitmeden bizde bu prosedürleri bitirmiş ve Karagümrük’ü arzu ettiği stadyum ve tesise kavuşturmuş oluruz" ifadelerini kullandı.

 

HEDEF AVRUPA KUPALARINA KATILMAK

Bu sezon hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu söyleyen Hurma, "Tüm kulüpler gibi biz de geçen sezondan daha iyi bir sezon yaşamayı hedefliyoruz. Geçen sezon Avrupa kupalarına katılma hedefimiz vardı. Maalesef bu hedefe ulaşamadık. Bu sene daha güçlü bir takım olmayı umut ediyoruz. Ona yönelik transferler gerçekleştiriyoruz. Ülkemizi Avrupa’da temsil edecek başarıyı yakalayacağız" diye konuştu.

Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Karagümrük Başkanı, "Transfer hiçbir zaman bitmez. Gidenler ve gelenler olabilir. Kalan süreçte çok yoğun bir transfer dönemi geçirmeyeceğiz. 1-2 oyuncu daha almayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Fatih Karagümrük stadına kavuşuyor... Süleyman Hurma'dan tesis açıklaması ile ilgili etiketler fatih karagümrük süleyman hurma ahmed musa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.