Fatih Karagümrük, Konyaspor'u yeni transferleriyle geçti

Fatih Karagümrük 3 maçlık kötü gidişata İttifak Holding Konyaspor karşısında son verdi. İstanbul ekibi 2. yarıda bulduğu gollerle 2-1 galip geldi ve sıralamada rakibinin üzerine çıktı. Yeni transferlerden Andrea Bertolacci, Karagümrük kariyerine golle başladı.

Süper Lig'İn 18. haftasında Konyaspor'u Kocaeli'de ağırlayan Fatih Karagümrük, 3 puanı 2-1'le aldı. Kırmızı-Siyahlılar'a galibiyeti getiren golleri 66'da Andrea Bertolacci ve 81'de Badou N'Diaye attı. Konya'nın tek golü 84'te Marko Jevtovic'ten geldi.

İç saha maçlarını Vefa Stadı, Atatürk Olimpiyat Stadı, Esenyurt'taki Necmettin Kadıoğlu Stadı ve Trabzonspor maçında olduğu gibi Vodafone Park'ta oynayan Fatih Karagümrük, bu kez rakibini Kocaeli Stadyumu'nda ağırladı. Ev sahibi olarak çıktığı 8 lig maçında yalnızca son maçta Trabzonspor'a mağlup olan Şenol Can'ın takımı, Konya ekibi karşısında da olumlu gidişatı sürdürmüş oldu. Fatih Karagümrük bu sezon iç sahada oynadığı 9 Lig maçında 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı. 

Yağış altında ve ağır bir zeminde oynanan maçın ilk yarısı golsüze eşitlikle sona erdi. Fatih Karagümrük'ü öne geçiren gol 66'da İtalyan orta saha oyuncusu Andrea Bertolacci'den geldi. Yeni takımıyla ilk maçına çıkan 29 yaşındaki İtalyan yıldız, Alassane Ndao'nun pasını gole çevirdi ve Karagümrük kariyerine iyi bir başlangıç yaptı. 77'de sahneye Badou N'Diaye çıktı. Senegalli yıldız harika bir aşırtma golle skoru 2-0'a getirdi. Yeşil-Beyazlılar 84'te Jevtovic'in golüyle farkı 1'e indirsede yenilgiye engel olamadı.

Karagümrük takımında yeni transferlerden İtalyan kanat forveti Fabio Borini ile Trabzonspor'dan alınan Arjantinli stoper Gaston Campi 90 dakika forma giydi.

Fatih Karagümrük, Konyaspor'u yeni transferleriyle geçti

3 maçtır kazanamayan ve son 2 maçını kaybeden İstanbul ekibi bu sonuçla puanını 24'e yükseltti. Kırmızı-Siyahlılar 19. haftada Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

Evinde Galatasaray'ı 4-3 yenmenin verdiği özgüvenle Kocaeli'ye gelen ve zorlu maçtan en az 1 puan çıkarmayı hedefleyen İsmail Kartal'ın ekibi ise 22 puanda kalıp rakibine geçildi. Hatay deplasmanının ardından dış sahada üst üste 2 yenilgi alan Yeşil-Beyazlılar haftaya düşüşteki Göztepe'yi ağırlayacak.

Fatih Karagümrük, Konyaspor'u yeni transferleriyle geçti ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle link Konyaspor fatih karagümrük Badou Ndiaye Şenol Can İsmail Kartal Andrea Bertolacci
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.