Karagümrük&Kasımpaşa, Kadıköy'de 1-1 berabere kaldı

Fatih Karagümrük ile Kasımpaşa, Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında 1-1 berabere kaldı. İstanbul'un semt derbisinde Sobiech'in golüne Aytaç Kara'dan cevap geldi ve eşitlik 90 dakika bozulmadı.

Süper Lig'in 5. haftasında Fatih Karagümrük ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan semt derbisinde taraflar 1-1'lik eşitlikle 1'er puanı paylaştı.

45+2'de Balkovic'in soldan ortasına şık bir kafa vuruşu yapan Polonyalı forvet Artur Sobiech takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yenilgisini milli ara öncesi Fenerbahçe'den alan Karagümrük, semt derbisinde soyunma odasına önde girmenin avantajını kullanamadı. 

İkinci yarının hemen başında, 47'de bu ke orta-kafa-gol Kasımpaşa'dan geldi. Hajradinovic'in ortasına arka direkte yükselen Aytaç Kara, Lacivert-Beyazlılar'a yeniden eşitliği getirdi. 

Tempolu geçen ve toplam 25 şutun çekildiği maçta eşitlik bozulmadı. Karagümrük'te Jimmy Durmaz 74'te gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Teknik direktör Atılay Canel yönetimindeki Fatih Karagümrük 5 maçta 8 puana, milli araya Galatasaray galibiyetiyle giren Mehmet Altıparmak'ın Kasımpaşa'sı ise 7 puana yükseldi.

Kırmızı-Siyahlılar haftaya Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak. Paşa ise Göztepe'yi ağırlıyor.

Karagümrük&Kasımpaşa, Kadıköy'de 1-1 berabere kaldı ile ilgili etiketler Kasımpaşa Süper Lig fatih karagümrük Aytaç Kara Artur Sobiech
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.