Fatih Karagümrük, Gaziantep FK engelini 2-0'la geçti

Fatih Karagümrük evinde Gaziantep FK'yı 2-0'la geçti. Devre arasında 10 imzayla transfer şov yapan Kırmızı-Siyahlılar, renktaşı karşısında 2 golle galip gelerek seriyi 3 maça çıkardı. Gaziantep ekibi ise yeni hocası Sa Pinto'yla bu hafta da kazanamadı.

Süper Lig'in 23. haftasında Gaziantep FK'yı ağırlayan Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadeleden 2-0 galip ayrıldı. Kırmızı-Siyahlılar'a 3 puanı getiren golleri Alassane Ndao ile Fabio Borini attı. İlk yarısı 0-0 biten maçta goller 58 ve 64'te geldi.

 

Son 3 maçında 7 puan toplayan ve yeni bir yenilmezlik serisi başlatan Şenol Can'ın takımı bu galibiyetle puanını 31'e yükseltti. Karagümrük'te devre arası transferlerinden Kemal Ademi maça ilk 11'de başladı. Fenerbahçe'de kiralanan İsviçreli santrofr 90 dakika sahada kalırken, Beşiktaş'tan kiralanan Jeremain Lens maç kadrosunda yer almadı.  Kırmızı-Siyahlı İstanbul ekibi hafta sonu Medipol Başakşehir'e konuk olacak.

Teknik direktörlüğe Portekizli Ricardo Sa Pinto'yu getirdikten sonra henüz maç kazanamayan Gaziantep FK ise 35 puanda kaldı. 3 puan hasreti 4 maça çıkan Güneydoğu ekibi, 24. haftada Göztepe'yi ağırlayacak.

Fatih Karagümrük, Gaziantep FK engelini 2-0'la geçti

Fatih Karagümrük, Gaziantep FK engelini 2-0'la geçti ile ilgili etiketler Gaziantep FK fatih karagümrük Sa Pinto Şenol Can Alassane Ndao Fabio Borini
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.