Fatih Karagümrük evinde Çaykur Rizespor engelini Aleksandar Pesic'le geçti

Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde ilk yenilgisini geçen hafta Gaziantep FK deplasmanında alan ve 3 maçtır kazanamayan Karagümrük, Çaykur Rizespor'u ağırladı. Kırmızı-Siyahlılar Aleksandar Pesic ve Salih Dursun'un golleriyle 2-0 kazandı. Karadeniz ekibi, 20 maç sonunda 18 puan ve averajla 19. sırada bulunuyor.

2-0

Maçtan dakikalar 

31. dakikada Salih Dursun’un sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada arka direkte topu göğsüyle kontrol edip önüne alan Pesic’in sol çaprazdan çektiği sert şutu ağlarla buluştu. 1-0

40. dakikada ceza yayında meşin yuvarlağı önünde bulan Boyd’un topu kontrol ettikten sonra yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Vivano’da kaldı.

73. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Pesic, müsait pozisyondaki Bistrovic’e gönderdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan bu futbolcunun şutunda Gökhan Akkan topu kornere gönderdi.

75. dakikada Bistrovic’in pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Pesic, arka direkte müsait pozisyondaki Salih Dursun’u gördü. Bu oyuncu topu filelere göndererek farkı 2’ye çıkardı. 2-0

77. dakikada Rizespor’un soldan yaptığı atakta rakibine yaptığı müdahale sonrasında ikinci sarı kartını gören Zukanovic kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Fatih Karagümrük evinde Çaykur Rizespor engelini Aleksandar Pesic'le geçti

Süper Lig'in 21. haftasında Fatih Karagümrük ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynana karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetti.

Ligdeki son karşılaşmasında konuk ettiği Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan yeşil-mavililer, 20 maç sonunda 18 puan ve averajla 19. sırada kaldı.

Rize temsilcisinde temaslı oldukları için ülkelerinde karantina süreleri devam eden Yannick Bolasie ve Loic Remy'nin yanı sıra kırmızı kart cezalısı Gökhan Gönül ile sarı kart cezalısı Baiano, kadroda yer alamadı.

FATİH KARAGÜMRÜK: Viviano, Salih, Burak, Zukanovic, Balkovec, Biglia, Adnan, Borini, Emre Mor, Karamoh, Pesic

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Holmen, Selim, Emirhan, Cemali, Sabo, Djokovic, Alper, Boldrin, Boyd, Pojhanpalo

Ligin ilk yarısında Rize'de oynanan karşılaşma, 0-0 tamamlanmıştı.

Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde ilk yenilgisini geçen hafta Gaziantep FK deplasmanında alan ve 3 maçtır kazanamayan Karagümrük ise puanını 30'a yükseltti.

İstanbul ekibinde bu yaz transfer edilen Aleksandar Pesic 1 gol, 1 asistlik katkısıyıla 3 puanı getirdi. 29 yaşındaki futbolcu bu sezon Süper Lig'de 20 maçta 12 gol, 2 asistle oynuyor.

Fatih Karagümrük evinde Çaykur Rizespor engelini Aleksandar Pesic'le geçti ile ilgili etiketler Volkan Demirel fatih karagümrük Çaykur Rizespor Aleksandar Pesic
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.