Fatih Karagümrük-Beşiktaş maçı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda

Fatih Karagümrük-Beşiktaş maçı hangi statta oynanacak?... İki takım taraftarlarının merak ettiği bu sorunun cevabı belli oldu. Bu sezon iç saha maçlarını farklı statlarda oynayan Karagümrük, Beşiktaş'ı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ağırlayacak.

Fatih Karagümrük-Beşiktaş maçının oynanacağı stat belli oldu... Bu sezon iç saha maçlarını farklı farklı statlarda oynayan Fatih Karagümrük, zorlu 90 dakikada Beşiktaş'ı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ağırlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) sitesinde yer alan bilgiye göre Kırmızı-Siyahlı İstanbul ekibi, Siyah-Beyazlılar'la 21 Ocak Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda kozlarını paylaşacak..

36 yıl sonra yükseldiği Süper Lig'de kendisiyle özdeşleşen Vefa Stadı'nı Süper Lig kriterlerini karşılamadığı gerekçesiyle kullanamayan Fatih Karagümrük, iç saha maçlarını, daha önce Atatürk Olimpiyat'ın yanı sıra Kadıköy, Esenyurt Necmi Kadıoğlu, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan, Vodafone Park ve Kocaeli statlarında oynamıştı.

 

Fatih Karagümrük-Beşiktaş maçı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ile ilgili etiketler Beşiktaş fatih karagümrük atatürk olimpiyat stadı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.