Fatih Karagümrük Alanyaspor'u italyan yıldızlarıyla geçti

Fatih Karagümrük evinde Aytemiz Alanyaspor'u 2. yarıda bulduğu 2 golle mağlup etti. 2 maç aradan sonra kazananKırmızı-Siyahlılar'ın İtalyan yıldızları Bertolacci ve Borini, bu hafta da skora katkı yaptı. Akdeniz ekibi ise 3 maçtır kazanamıyor.

Süper Lig'in 27. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayan Fatih Karagümrük, 2-0 kazandı. İstanbul'un Kırmızı-Siyahlı ekibine 3 puanı getiren golleri 2. yarıda Alassane Ndao ile Fabio Borini attı.

2 haftadır mağlup olan Karagümrük ile 6 maçlık yenilmezlik serisi geçen hafta Galatasaray karşısında sona eren Akdeniz ekibinin Atatürk Olimpiyat Stadı'nda randevusunda ilk yarıda gol sesi çıkmadı. 50'de İtalyan yıldız Andrea Bertolacci'nin pasını gole çeviren Alassane Ndao, takımını 1-0 öne geçirdi. Geçen sezon devre arasında Senegal liginden bulunan 24 yaşındaki sol açık, bu sezon 24 maçta 8 gol, 5 asistle mücadele ediyor.

Fatih Karagümrük Alanyaspor'u italyan yıldızlarıyla geçti

Karagümrük takımının devre arasında kadrosuna kattığı bir diğer İtalyan yıldız Fabio Borini, 88'de tabelayı berlileyen golü attı. 29 yaşındaki forvet 10 maçta 5 gole ulaştı. Bu 5 golün 2'sini Beşiktaş ile Fenerbahçe'ye atan Borini'nin 1 de asisti var.

Teknik direktör Şenol Can'ın takımı bu galibiyetle puanını 40 yaptı. Karagümrük, çarşamba günü BB Erzurumspor'a konuk olacak. Üste üste 2 yenilgisini alan ve galibiyet hasreti 3 maça çıkan Çağdaş Atan'ın Aytemiz Alanyaspor'u ise perşembe günü Göztepe'yi ağırlayacak.

Fatih Karagümrük Alanyaspor'u italyan yıldızlarıyla geçti ile ilgili etiketler fatih karagümrük Aytemiz Alanyaspor Fabio Borini Alassane Ndao Şenol Can Çağdaş Atan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.