Ankaragücü'den Fatih Karagümrük deplasmanında kritik galibiyet

Süper Lig'in 29. haftasında Fatih Karagümrük'e konuk olan Ankaragücü, 3 puanı tek golle aldı. Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ın galibiyeti sonrası 2'de 2 yaparken Alper Potuk başkent ekibiyle ilk kez gol sevinci yaşadı. Hikmet Karaman göreve geldikten sonra 4 maçta 7 puan topladı.

Kümede kalma savaşı veren Ankaragücü, Galatasaray'dan sonra Fatih Karagümrük'ü de mağlup ederek son 2 haftada 6 puan topladı. Süper Lig'in 29. haftasında Karagümrük'e konuk olan başkentin Sarı-Lacivertli ekibi Alper Potuk'un 54'te attığı golle kazanmayı başardı.

Teknik direktörlüğe Hikmet Karaman'ı getiren Ankaragücü, tecrübeli hocasıyla 4 maçta 7 puan toplayarak ateş hattında derin bir nefes aldı. Denizlispor'un kazandığı haftada mutlak 3 puana ihtiyaç duyan Sarı-Lacivertliler puanını 26 yaptı.

Galatasaray maçının yıldızı Saba Lobzhanidze, attığı müthiş golle lideri devirmişti. Gürcü forvet bu kez de Alper Potuk'a galibiyet golünü attırdı. 26 yaşındaki futbolcu Süper Lig'deki asist sayısını 8'e yükselti. 3 de golü bulunann Saba, geçen sezon devre arasında Danimarka Ligi ekiplerinden Randers'ten alınmıştı.

7 sezonluk Fenerbahçe kariyerinin ardından bu yaz Ankaragücü'ne katılan 29 yaşındaki Alper Potuk, yeni takımıyla ilk kez gol sevinci yaşadı. 

Ankaragücü'den Fatih Karagümrük deplasmanında kritik galibiyet

Evinde oynadığı son 5 maçın 3'ünü kaybeden Şenol Can yönetimindeki Karagümrük ise 41 puanla 8. sırada kaldı. İstanbul'un Kırmızı-Siyahlı ekibi 6 maç aradan sonra gol atamadı. 

Karagümrük 30. haftada Sivasspor'a konuk olurken Ankaragücü ise Göztepe'yi ağırlayacak.

Ankaragücü'den Fatih Karagümrük deplasmanında kritik galibiyet ile ilgili etiketler Ankaragücü Hikmet Karaman Alper Potuk fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.