Fatih Karagümrük, Andrea Pirlo için imza töreni düzenledi

Fatih Karagümrük, Andrea Pirlo için imza töreni düzenledi. Pirlo," Bu takım kendisini geliştirmek isteyen bir takım olduğu için tercih sebebim oldu." dedi.

43 yaşındaki İtalyan efsane, Fatih Karagümrük'le görüşmelerinin kısa bir süre önce başladığını açıkladı.

Andrea Pirlo, "Futbolu çok seviyorum. Zaten Türkiye'yi de takip ediyordum. Bu takımda başka İtalyan oyuncuların da oynadığını da gördüm, o yüzden de takip ediyordum. Birkaç hafta önce görüşmeler başladı" diye konuştu.

Andrea Pirlo, Fatih Karagümrük'ü tercih etme nedenini "Bir sene ara verdikten sonra Türkiye'ye gelmek önemliydi. Kendisini geliştirmek isteyen bir takım ve benim için iyi bir fırsat. İstediğim, aşama kaydetmek isteyen bir takım fikriydi. Bu kulüp ile bu konuda birleştik" sözleriyle açıkladı.

"ONA KARŞI ÇOK İYİ HİSLERİM VAR"

Kitabında Fatih Terim'den bahsettiği kısımla ilgili soruya Andrea Pirlo, "Fatih Terim'le sadece 2 ay çalıştık. Ona karşı çok iyi hislerim var. Kitapta ne yazdığımı hatırlamıyorum çünkü çok sene geçti. Tek hatırladığım şey, Türkiye'de böyle bir şey söylediler ancak belki de farklı tercüme edildi" cevabını verdi. 

"ÇALIŞMAYA BAŞLAMAK İSTİYORUM"

Andrea Pirlo, Türkiye'de daha önce görev alan İtalyan isimleri takip ettiğini belirtti ve "Türkiye'ye gelen İtalyan hocalar, İtalya'da oynayan Türk oyuncular ve Türkiye Milli Takımı'ındaki oyuncuları takip ediyordum. Bu yüzden Türkiye benim için karar vermesi zor bir süreç olmadı. Şimdi süratle takımımı tanımak ve çalışmaya başlamak istiyorum" açıklamasını yaptı.

 

Fatih Karagümrük, Andrea Pirlo için imza töreni düzenledi

Burada oynayan İtalyan oyuncuları takip ettiğim için bu takıma aşinayım. Bu takım kendisini geliştirmek isteyen bir takım olduğu için tercih sebebim oldu.

Fatih Karagümrük'ü seçtim çünkü daha fazla ilgimi çekti. Kulübün varmak istediği yer çok ilgimi çekti. Bir an önce Fatih Karagümrük'te çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyorum."

 

Fatih Karagümrük, Andrea Pirlo için imza töreni düzenledi ile ilgili etiketler fatih karagümrük andrea pirlo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.