Fatih Karagümrük - Alanyaspor maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Fatih Karagümrük, Süper Lig’in 27. haftasında Aytemiz Alanyaspor’u ağırlayacak. Üst üste Fenerbahçe ve Kasımpaşa'ya kaybeden Karagümrük, kötü gidişata Alanyaspor karşısında son vermek istiyor. Peki Fatih Karagümrük - Alanyaspor maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Ayrıntılar haberimizde...

 

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak maçı Volkan Bayarslan yönetecek. Saat 13.30'da başlayacak ve beIN SPORTS HD 1'den naklen yayınlanacak.

FATİH KARAGÜMRÜK-ALANYASPOR MAÇI 11'LERİ 

Fatih Karagümrük: Viviano, Enzo Roco, Hedenstad, Balkovec, Gaston Campi, Lucas Biglia, Ndao, Lucas Castro, Andrea Bertolacci, Sobiech, Borini.

Alanyaspor: Marafona, Tayfur, Tzavellas, Caulker, Moubandje, Umut, Berkan, Salih, Efecan, Davidson, Mustafa.

4 OYUNCU SARI KART SINIRINDA

Başarılı bir sezon geçiren ve performansıyla herkesten tam not alan Çağdaş Atan ve öğrencileri, Karagümrük maçını da kayıpsız geçmek istiyor. Takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken 4 oyuncu sarı kart sınırında. Efecan Karaca, Adam Bareiro, Berkan Kutlu ve François Moubandje bu maçta sarı kart görmeleri durumunda haftaya iç sahada oynanacak Göztepe maçında forma giyemeyecek.

Fatih Karagümrük - Alanyaspor maçı saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Alanyaspor maç fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.