Fatih Hürkan kimdir? Survivor Fatih nereli, kaç yaşında?

Survivor 2017'ye damga vuran isimlerin başında Fatih Hürkan geliyor. Daha önce İlhan Mansız ile kavga eden Fatih Hürkan survivor son bölümde de Eser West ile kavga etti. Peki Fatih Hürkan kimdir? Survivor Fatih nereli, kaç yaşında? Performans sıralaması kaç? İşte Fatih Hürkan hakkında tüm bilgiler...

Fatih Hürkan, Survivor 2017'nin en kavgacı isimlerini başında geliyor. Yarışmanın ilk günlerinde sakin bir görüntü sergileyen Survivor Fatih, kavgaları ile Survivor 2017'ye damga vuruyor. İlk önce İlhan Mansız ile kavga eden Fatih Hürkan survivor son bölümde de Eser West ile kavga etti. Survivor takipçilerinin en çok dikkatini çeken isim olan Fatih Hürkan kimdir? nereli? kaç yaşında? İşte yanıtı...

kavga

FATİH HÜRKAN KİMDİR?

Fatih Hürkan, Survivor ünlüler takımında yer alıyor. 14 Eylül 1971 yılında İstanbul'da doğdu aslen Samsunludur. İTÜ Makina Mühendisliği bölümünden mezun olan Fatih Hürkan, 1998 yılında Best Model of Turkey'de 2. seçildi ve mankenliğe adım attı.

1998'de başrolünü Emrah'ın oynadığı Unutabilsem dizisinde küçük bir rolle ilk kez kameraların karşısına geçen Hürkan, bir süre Şahika Tekand Studio'sunda oyunculuk eğitimi aldı ve daha sonra birçok kez kötü adam rollerinde oynadı.

Fatih Hürkan'ın oynadığı fimler:

1999 – Kahpe Bizans
2006 – Kıyamet

Survivor 2017'nin ilk haftasında adaya dahil olan Fatih Hürkan'ın ilk sözleri:

"İstanbul'da yaşıyorum aslen Samsunluyum. Çok uzun zamandır Survivor'a gelmeyi istiyordum. Hayatımda mücadele ve savaş hep vardı. Tam benim için olduğunu düşünüyordum. Çok teşekkür ederim en azından burada oturuyorum. Spora çocukluğumda Judo ile başladım. İstanbul şampiyonluğum var. Ortaokulda kaleciliğe geçtim. Uzun dönem kalecilik yaptım, profesyonelde 4 yıl sürdü. Sonra oyunculuğa geçtim ama sporu hiç bırakmadım. Bir dönem ninjutsu yaptım. Haftanın üç günü halı saha, bir günü voleybol dört günde crossfit yapıyorum. Oyunculuğu epey zamandır yapıyorum. Bir dönem annemin rahatsızlığı nedeniyle ara verdim. Annemi kaybettiğim dönemde şov dünyasından geri düştüm. Kokusunu her zaman özlediğim bir oğlum ve eşim var."


FATİH HÜRKAN DİSKALİFİYE Mİ?

Survivor'da Acun Ilıcalı'nın bir kişinin diskalifiye olacağını açıklamasının ardından bu isim için Fatih Hürkan'ın da olabileceği iddia ediliyor. Fatih Hürkan'ın diskalifiye olup olmayacağı bugün yayınlanacak bölümde belli olacak.

Fatih Hürkan kimdir? Survivor Fatih nereli, kaç yaşında? ile ilgili etiketler fatih hürkan kimdir? survivor fatih fatih hürkan Survivor 2017
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.