Fatih Erbakan'ın partisinin adı 'Refah' mı olacak?

Fatih Erbakan'ın parti kuracağı iddiaları sonrasında bu partinin adının Refah Partisi olacağı konuşuluyor.

Star Gazetesi yazarı Resul Tosun'un gündeme getirdiği, Milli Görüş'ün merhum lideri Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın yeni bir parti kuracağı iddiasına Fatih Erbakan cephesinden açıklama gelmedi.

İddialar sonrasında Vakfı Genişletilmiş Bölge, İl ve İlçe Temsilcileri İstişare ve Eğitim Toplantısında konuşan fakat yine de konuya değinmeyen Erbakan'ın, bu tavrı yeni partinin kurulacağının işareti olarak yorumlandı.

YENİ PARTİNİN ADI REFAH PARTİSİ

Tüm bu gelişmelerin ardından şimdi de partinin adının belli olduğu iddia edildi. Fatih Erbakan'ın kuracağı ve Türkiye çapında örgütlenmesini tamamladığı partinin adının Refah Partisi olacağı iddia ediliyor.

1998'DE KAPATILMIŞTI

21 Mayıs 1997'de Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş, iktidarda iken Refah Partisi hakkında, "Lâik Cumhuriyet ilkesine aykırı eylemleri" gerekçesiyle dava açmış ve Refah Partisi, 8 ay süren dava sonunda, 16 Ocak 1998'de Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılmıştı.

Fatih Erbakan'ın partisinin adı 'Refah' mı olacak? ile ilgili etiketler Fatih Erbakan yeni parti refah partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.