Fatih Erbakan’dan 'Yeni Nesil Siyaset' açıklaması

Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan, "Yeniden Refah Partisi olarak kutuplaştırıcı, ötekileştirici dilin terk edildiği, kucaklayıcı ve bütünleştirici ‘yeni nesil’ siyaset dilinin kullanıldığı, siyasetin sadece eleştiri yapma değil, çözüm ve çare üretme alanı olduğu yeni bir dönemi başlatıyoruz. " ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, yaptığı yazılı açıklamada "2020 takvim yılında aziz milletimize sağlık, afiyet ve huzur diliyorum. Bundan böyle milletimiz, özellikle gençlerimiz, geleceğe güvenle ve umutla bakacaklar. Karamsarlığın azaldığı, umutların arttığı, daha müreffeh ve huzurlu yarınlara yelken açıyoruz. Çünkü artık milletimiz için 'Yeniden Refah' var." değerlendirmesinde bulundu.

ADALET VE HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ

Erbakan, 'Bundan böyle adaletin ve hukukun üstünlüğünün sağlandığı, milletimizin her ferdinin insan haklarının teminat altına alındığı, huzur ve barışın temin edildiği “Yaşanabilir Türkiye”nin temellerini atmak için geliyoruz.' dedi.

EĞİTİMDE VE İSTİHDAMDA FIRSAT EŞİTLİĞİ VURGUSU

Eğitimde ve istihdamda fırsat eşitliğine vurgu yapan Erbakan, " ‘yandaşlık’ ve ‘akrabalık’ yerine, ehliyet ve liyakatin geçerli olduğu, gelir ve servet dağılımında adaletinin tesis edildiği, haksız vergilerin ortadan kaldırıldığı, hiç kimsenin sosyal yardımlara, kömür ve erzak torbalarına muhtaç olmadan, el açmadan, banka kredilerine mahkum olmadan, bileğinin hakkıyla rızkını temin edip, refah içinde yaşayabildiği bir Türkiye için geliyoruz." şeklinde konuştu.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR

Erbakan açıklamasını şöyle sürdürdü: "Kadın ve erkek vatandaşlarımızın eşit hak ve hukuka sahip olduğu, aile içi şiddetin hiç kimseyi haklarından mağdur etmeden önlendiği, toplumun ve geleceğimizin teminatı olan ‘aile’ müessesesinin tam manasıyla korunduğu, komşuluk haklarının gözetildiği, sadece siyasilerin ve devlet adamlarının değil, başta kadın ve çocukların yaşama hakkının korunduğu daha huzurlu bir Türkiye için geliyoruz. Canlarımız olan çocuklarımızın ve geleceğimiz olan gençlerimizin eğitim ve istihdam sorunlarını kökünden çözüp, onları tüm maddi ve manevi sıkıntılarından kurtarıp, geleceğe dair tüm kaygılarını ortadan kaldırabileceğimiz projeleri hayata geçireceğiz."

TÜM KOMŞU ÜLKELERE ÖNCÜ BİR TÜRKİYE

Açıklamasında dış politikaya da değinen Erbakan; "Tüm komşu ülkelerle sorunlarını çözmüş, uluslararası itibarını, ekonomik ve teknolojik gücünü arttırmış, bölgemizde ve tüm dünyada adalet, huzur, barış ve istikrarın hakim olması için tüm ülkelere öncülük eden “Yeniden Büyük Türkiye’yi hep birlikte kuracağız." dedi.

MİLLİ GÖRÜŞ'TE, YENİDEN REFAH'TA HEPİMİZE YER VAR

Erbakan yazılı açıklamasını şöyle tamamladı: "2020 yılında da tüm milletimiz için Adaletin, Refahın, Huzur ve Barışın, Hürriyet ve İnsan Haklarının, İzzet-Onur ve Saygınlığın sağlandığı günler için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. “Yaşanabilir Bir Türkiye’nin, “Yeniden Büyük Türkiye’nin inşası için 82 milyonla el ele vereceğiz. Hangi dile, hangi dine, hangi mezhebe, hangi meşrebe, hangi etnik gruba ait olursanız olun, yeter ki hayaliniz “Yaşanabilir Bir Türkiye” ve “Yeniden Büyük Türkiye” olsun. Milli Görüş’te, Yeniden Refah’ta hepimize yer var."

Fatih Erbakan’dan 'Yeni Nesil Siyaset' açıklaması

Fatih Erbakan’dan 'Yeni Nesil Siyaset' açıklaması ile ilgili etiketler Türkiye Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.