Fatih Erbakan'dan 'Barış Pınarı'na tam destek!

Yeniden Refah Partisi Başkanı Fatih Erbakan sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada Barış Pınarı Harekatı'na desteklerini belirterek; 'Türkiye’nin güvenliğini tehdit eden unsurlara karşı tavizsiz bir tavır ortaya koymamız gerektiği inancıyla, iktidarın alacağı ülkemizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ve “milli duruşa uygun” her türlü kararın yanında yer alacağız' dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Türkiye’nin YPG-PKK’ya karşı terör koridoru oluşumunu engellemek ve sınırlarını korumak üzere gündeme aldığı operasyon hakkında yazılı açıklamada bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin tüm hazırlıklarını tamamladığı operasyonla ilgili açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Türkiye'nin kendi güvenliğini temin etmek amacıyla bu askeri operasyonu yapması en tabii hakkıdır. Bu operasyonda elbette ki millet olarak devletimizin ve TSK’nın sonuna kadar arkasındayız. Biz Milli Görüş’çüler olarak, vatanımız için şehit olmaya her zaman hazırız. Cenab-ı Allah kahraman Mehmetçiğimizi daima korusun muzaffer eylesin. ABD Yönetimi’nin, daha önce Irak’ta da olduğu gibi, Ortadoğu’nun jeopolitiğini yeniden şekillendirmek, bölgedeki Müslüman ülkeleri bölüp-parçalamak için kendilerine bağlı şekilde terör örgütleri oluşturup organize etmesi ve bu terör grupları vasıtasıyla federe bölgeler oluşturma çabaları karşısında, Yeniden Refah Partisi olarak Türkiye’nin ve bölgemizdeki komşu ülkelerin toprak bütünlüğü ve güvenliğini öncelediğimizi de ifade etmek isteriz."

'MİLLİ DURUŞA UYGUN HER KARARIN YANINDAYIZ'

1974 Kıbrıs Barış Harekâtı nedeniyle Türkiye’ye ambargo koyan ABD’nin, bu ambargoya karşılık İncirlik Üssü'nün kapatılması ile en güzel cevabı aldığını vurgulayan Erbakan: " Taviz politikalarının yeni tavizlere yol açacağı bilinciyle Türkiye’nin güvenliğini tehdit eden unsurlara karşı tavizsiz bir tavır ortaya koymamız gerektiği inancıyla, iktidarın alacağı ülkemizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ve “milli duruşa uygun” her türlü kararın yanında yer alacağımızı ifade etmek isteriz.

İNCİRLİK VE KÜRECİK KAPATILMALI

Sivrisineklerle uğraşmaktan kurtulmanın yolunun bataklığı kurutmaktan geçtiğini belirten Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan hükümete önemli bir çağrıda bulundu; "Bölgemizde bugün yaşadığımız sıkıntılarda fazlasıyla etkisi olan İncirlik Üssü’nü ve Malatya Kürecik Radar Üssü’nü kapatmalarını ve yine bataklığı kurutmaya yönelik çok önemli bir adım olarak D-8 Organizasyonu’nun kuruluş amaçlarına uygun şekilde çalışması için gerekenleri yapmalarını ve bataklığın oluşmasının baş müsebbibi olan ABD Yönetimi ile ilişkilerimizi gözden geçirip yeniden yapılandırmasını bekliyoruz."

Fatih Erbakan'dan 'Barış Pınarı'na tam destek! ile ilgili etiketler Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan Barış Pınarı Operasyon harekat
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.