Fatih Erbakan'dan akla ziyan seçim açıklaması: Eğer 2. tura kalırsa...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçimlere tek başına gireceklerini duyururken, seçimin 2. tura kalması halinde "Sandığa gitmeyin" çağrısı yapacaklarını açıklayarak bir skandala imza attı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçime tek başına gireceklerini belirtti.

Erbakan, seçimin 2. tura kalması halinde "Sandık başına gitmeyin" çağrısı yapacaklarını bildirdi. 

Gürkan Hacır'ın moderatörlüğünde tv100'de yayınlanan Yüzler Kulübü programının konuğu olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçime tek başına gireceklerini belirterek, "Biz ittifakımızı milletle yapıyoruz" dedi.

"SANDIK BAŞINA GİTMEYİN"

Erbakan, "Yeniden Refah tabanı hangi tarafa yönelir?" sorusuna "Bir kısmı bizim gibi desteklemez, iki tarafa da destek olmanın vebal olduğunu düşündüğümüz için ‘Sandık başına gitmeyin’ diyeceğiz, lakin ikinci tura inşallah biz kalırız ve bu tartışmalara gerek olmaz" dedi.

Erbakan, "Erdoğan'ın kazanmasını son derece zor görüyorum. Anadolu’da seçmenle iç içeyiz, çok ciddi bir ekonomik kriz vurgusu, bunalmışlık artık bir değişim isteğini her yerde görüyoruz" diye ifade etti.

Erbakan'ın söz konusu açıklamaları, muhafazakâr camiada şaşkınlık oluşturdu. 

 

Fatih Erbakan'dan akla ziyan seçim açıklaması: Eğer 2. tura kalırsa... ile ilgili etiketler Fatih Erbakan seçim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.