Fatih Erbakan kurtuluş reçetesini açıkladı!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan; yaptığı açıklamada ekonomi ve adaletin raylarının yerine oturmasının ancak Milli Ekonomi ve Adil Düzen prensiplerinin uygulanmasıyla mümkün olabileceğini belirtti.

Partisinin kuruluş hedefleri arasında her alanda yerli üretimin artırılarak, dışa bağımlılığı azaltmanın yer aldığı önemine dikkat çektiklerini vurgulayan Erbakan, borç ve faiz ekonomisi yerine üretim, istihdam ve ihracat ekonomisini önceleyen milli ekonomik düzenin bir an evvel kurulması için her türlü çalışmaya seve seve katılacaklarını kaydetti.

'SEÇİM ZAMANI DEĞİL GEÇİM ZAMANI DA VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ'
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Sincan esnafını ziyaret ederek, “Seçim zamanı değil, geçim zamanı da vatandaşlarımızın yanındayız” mesajı verdi.

Erbakan, Keçiören’in ardından Sincan İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği programa eşlik ederek esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Sincan esnafının yoğun ilgi ile karşıladığı Erbakan, şikâyetlerin en çok hayat pahalılığı üzerinden geldiğini; vergi yükünün esnafın belinin büktüğünü, peş peşe yapılan zamların ise vatandaşın psikolojini bozduğunu belirtti.

Fatih Erbakan kurtuluş reçetesini açıkladı!

KURTULUŞ REÇETESİ; MİLLİ EKONOMİ ADİL DÜZEN
Fatih Erbakan, yaptığı açıklamada, Yeniden Refah Partisi olarak partisinin kuruluş hedefleri arasında her alanda yerli üretimin artırılarak dışa bağımlılığı azaltılmanın önemine dikkat çektikleri bir manifesto yayınladıklarını, , borç ve faiz ekonomisi yerine üretim, istihdam ve ihracat ekonomisini önceleyen milli ekonomik düzenin bir an evvel kurulması için her türlü çalışmaya seve seve iştirak edeceklerini kaydetti. Erbakan, ekonomi ve adalet raylarının yerine oturduğu bir sistemin ancak Milli Ekonomi ve Adil Düzen prensipleri içinde kurulabileceğinin altını çizdi.

Fatih Erbakan kurtuluş reçetesini açıkladı! ile ilgili etiketler Fatih Erbakan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.