Fatih Doğan: Ankaragücü İsmail Kartal'ı istiyor

Fenerbahçe'de gelecek sezon takımın başına geçecek isim merak ediliyor. Jorge Jesus ile görüşmelere devam eden Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın performansı kafa karıştırıyor. Gazeteci Fatih Doğan, İsmail Kartal'a Ankaragücü'nden teklif geldiğini açıkladı.

Sezon ortasında Vitor Pereira'nın yerine İsmail Kartal'ı getiren Fenerbahçe'de gelecek sezon takımın başında kim olacağı merak ediliyor. Portekizli Jorge Jesus ile görüşen Ali Koç tecrübeli hocayı ikna etmesi durumunda İsmail Kartal ile yollar ayrılacak.

"ANKARAGÜCÜ'NE GİT HOCAM"

Gazeteci Fatih Doğan TFF 1. Lig'den Süper Lig' yükselen Ankaragücü'nün takımın başına İsmail Kartal'ı getirmek istediğini açıkladı. Doğan, "İsmail Kartal'ı Ankaragücü istiyor. Kapısını da çaldılar. Bence git hocam. Fenerbahçe'de seni istiyor ama Ankaragücü camiası seni daha çok istiyor" ifadelerini kullandı. 

Fatih Doğan: Ankaragücü İsmail Kartal'ı istiyor ile ilgili etiketler Ankaragücü Fenerbahçe İsmail Kartal jorge jesus Fatih Doğan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.