Fatih dizisinde sürpriz gelişme!

Uzun süredir beklenen ve oyuncu kadrosu bir türlü netleşemeyen 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi' (Fatih) dizisinde sürpriz bir gelişme daha yaşandı.

Kadrosunda Çetin Tekindor ve Kenan İmirzalıoğlu gibi güçlü isimleri bulunduran Kanal D'de yakında ekrana gelmeye hazırlanan 'Fatih' dizisi için geri sayım başladı.

İstanbul’un Fethi’yle çağ kapatıp, çağ açan Fatih Sultan Mehmet’in hayatının anlatılacağı ‘Fatih’ dizisinin oyuncuları netleşmeye başladı.

HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE SÜRPRİZİ!

Fatih Sultan Mehmet’e hayat verecek olan Kenan İmirzalıoğlu’na dizide Bizans İmparatoriçesi Teodora rolünü canlandırarak Toprak Sağlam'ın eşlik etmesine karar kılındı.

Son olarak Kara Sevda'da rol alan Hazal Filiz Küçükköse, 'Fatih' dizisinin ekibine katıldı. 30 yaşındaki Küçükköse, projede Tekindor’un kızını canlandıracak.

kenan-imirza-211759IU

Fatih dizisinde sürpriz gelişme! ile ilgili etiketler Fatih semti Hazal Filiz Küçükköse dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.