Fatih Bulut o görüntüler için özür diledi!

Katıldığı asker eğlencesinde silahıyla havaya ateş açan Fatih Bulut, görüntüler için özür diledi.

Uzun yıllar düğün salonlarında şarkı söyleyen, ardından sosyal medyada ’Çok Sevdim Yalan Oldu’ şarkısıyla izlenme rekorları kıran Fatih Bulut’un katıldığı asker eğlencesinde belinden silahını çıkartarak havaya 11 el ateş ettiği görüntüler sosyal medyada olay oldu.

 

Fatih Bulut katıldığı asker eğlencesinde cebinden silahını çıkardığı görüntülerde 11 el ateş ettiği görüldü

Bulut’un art arda silahını ateşlediğini gören bir davetli, Fatih Bulut'un kolunda tutarak durdurmaya çalıştı. Bulut, silahın tutukluluk yapmasıyla daha fazla ateş edemedi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan menajer Fatih Demir, "Fatih’in katıldığı kendi öz yeğeninin asker eğlencesiydi ve Niğde’de katıldı. Normalde böyle bir şey yapmaz ama o anda asker eğlencesi olduğu için böyle bir olayla gündeme geldi. Bu durum yeğeni olduğu için normalleşmiyor tabii ki. Fatih Bulut kendini bilen bir insan. Bu konu çok uzatıldı, uzatılmaya da devam edecek. Fatih’in orada ateş ettiği tabanca zaten kuru sıkı. Silah ruhsatlı bir tabanca değil. Orada birinin zorla verdiği bir tabanca. Olayı tasvip etmiyorum” dedi.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan programa telefonla bağlanan Fatih Bulut canlı yayında herkesten özür diledi. "Hatalıydım kabul ediyorum. Dün gece gözüme uyku girmedi üzüntüden, sesimden anlarsınız zaten" diye pişmanlığını dile getirdi.

Fatih Bulut o görüntüler için özür diledi! ile ilgili etiketler Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa silah Niğde fatih bulut
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.