Fatih Bulut kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Fatih Bulut “Çok Sevdim Yalan Oldu” adlı müziği ile adını tüm Türkiye’ye duyurmayı başarmıştır. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan ünlü şarkıcı Fatih Bulut’un hayatını sizler için derledik.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programına konuk olan ünlü şarkıcı Fatih Bulut'un hayatı ve müzikleri araştırılmaya başlandı. Sizler için başarılı sanatçı Fatih Bulut'un hayatını ve müziklerini derledik. Şarkısına çekilen videolar ile viral olan ve adını kısa sürede duyuran Fatih Bulut 36 yaşındadır.

Fatih Bulut Kimdir?

Fatih Bulut 1984 yılında Kayseri’de dünyaya gelen Fatih Bulut düğün ve özel organizasyonlarında şarkı söyleyerek geçimini sağlıyordu. 10 kardeşi olan Fatih Bulut evli bir kız bir de erkek çocuğu vardır.

Fatih Bulut babasını kanser nedeni ile kaybettikten sonra, çocukluk hayali olan müzik yapmaya ve şarkı söylemeye daha çok yoğunlaşarak önce köydeki düğünlerde şarkı söyleyerek kendisini geliştirmeye başlamış ve çevresinde büyük beğeni toplayarak kayseri genelindeki düğün salonlarının aranan şarkıcısı olmuştur. Bu sebeple de sosyal medya hesaplarında adına fan sayfaları kurulmuş ve şu anda ise çeşitli organizasyonlarda sahne alıp hayatını devam ettirmektedir.

Fatih Bulut kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Fatih Bulut İrem Sak’ın “Çok Sevdim Yalan Oldu” şarkısına video çekip sosyal medyasında paylaşması ardından kısa sürede adını büyük kitlelere duyurmayı başarmıştır. Fatih Bulut sosyal medya hesaplarını da aktif bir şekilde kullanmaktadır. 2019 yılı itibariyle resmi instagram hesabında takipçi sayısı 100 bin kişi civarındadır. Ancak sürekli hayran ve takipçi sayısı artmaktadır.

Fatih Bulut ‘Çok Sevdim Yalan Oldu' isimli şarkısıyla sosyal medyada en çok dinlenen şarkı listesine giren sanatçı, Kayseri'de düğün salonlarında şarkıcılık yaparken bir anda Kayseri’deki düğün salonlarının da en çok dinlenen şarkıcısı haline gelerek sosyal medyada da çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı.

Müzik yapımcısı olan aynı zamanda Doğan Müzik Yapım’ın Genel Müdürü ve MÜYAP Yönetim Kurulu üyesi olan Samsun Demir, “Kayseri’den, düğün salonlarının sevilen şarkısı, bir anda dünyanın en çok izlenen ve 12. Sıraya yerleşen şarkısı oldu” diyerek Bulut’un şarkısının dünya listelerindeki görüntüsünü paylaştı. Kısa zamanda şöhreti yakalayan Fatih Bulut “Çok Sevdim Yalan Oldu” adlı şarkısıyla bir günde hem Türkiye’de hem de dünyada tüm dikkatleri üzerine topladı.

Fatih Bulut kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir? ile ilgili etiketler fatih bulut kimdir kaç yaşında nerelidir çok sevdim yalan oldu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.