Fatih Altaylı'yı e-Devlet'teki kişisel veriler üzerinden dolandıran çocuk yakalandı

Fatih Altaylı, e-Devlet'ten kişisel verilerin çalındığı iddiasını köşe yazısına taşımıştı. Dün iddiaların asılsız olduğunu açıklayan Emniyet Genel Müdürlüğü, e-Devlet üzerinden kişisel verilerin çalındığı iddası ile ünlü gazetecileri dolandırmaya çalışan 17 yaşındaki şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), e-Devlet üzerinden kişisel verilerin çalındığı iddası ile gazetecileri dolandırmaya çalışan şüpheli K.Ç.'nin (17) yakalandığını duyurdu.

Fatih Altaylı'yı e-Devlet'teki kişisel veriler üzerinden dolandıran çocuk yakalandı

EGM'den yapılan açıklamada, "Son günlerde sosyal medya üzerinden e-Devlet sisteminin hacklenerek kişisel verilerin ele geçirildiği iddası ile başta gazeteci Fatih Altaylı olmak üzere birden fazla gazetecinin dolandırılmaya çalışıldığı anlaşılmıştır. Bu kapsamda yapılan çalışmalar neticesinde; söz konusu gazetecileri dolandırmaya çalışan K.Ç.(17) isimli suça sürüklenen çocuk Bursa'da yakalanmış ve hakkında adli işlem başlatılmıştır" denildi.

DHA

 

 

Fatih Altaylı'yı e-Devlet'teki kişisel veriler üzerinden dolandıran çocuk yakalandı ile ilgili etiketler Fatih Altaylı e-Devlet Bursa Gözaltı kişisek veriler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.