Fatih Altaylı’ya kritik çağrı: Burak Elmas’tan desteğinizi çekin!

Nuran Yıldız: Dünyada marka olmuş bir kulübe başkan seçerken lisesine ve kayınpederine bakarsanız olacağı bu, her anlamda takım dökülüyor.

Galatasaray tarihinde ilk defa küme düşme hattına bu kadar yakın konumda olduğu bir sezon geçiriyor.

Fatih Terim’in yerine getirilen Domenec Torrent’in 5 maçta sadece 2 puan alabilmesi sarı-kırmızılı kulübü bir anda ligin alt sıralarına demir atan takımlarla birlikte Süper Lig'de kalma mücadelesinin içine itti.

Zor günler geçiren Galatasaray’da yeniden teknik direktör arayışları gündeme gelirken, Galatasaray Başkanı Burak Elmas da taraftarın hedefinde...

Galatasaray'ın temel sorununun Burak Elmas olduğu görüşünü paylaşan SuperHaber yazarı Nuran Yıldız ise bu konuda ilginç bir çıkış yaptı!

Medyada tanınan bir isim olan ve daha önce Galatasaray'da yöneticilik de yapan Fatih Altaylı'ya dikkat çeken bir çağrı yapan Yıldız, "Buradan Fatih Altaylı’ya sesleniyorum, ya Elmas’tan desteğinizi çekin ya da kulüp nasıl yönetilir konusunda kendisine çeki düzen vermesini sağlayın." diye yazdı.

İşte Nuran Yıldız'ın "G.Saray'daki kötü gidişatta Altaylı'nın rolü tam olarak ne?" sorusunu da gündeme getirecek o satırları;

"Galatasaray’ın liselileri büyük umutlarla Burak Elmas’ı başkan seçtiler.

Eski başkan Faruk Süren’in damadı olması da cabası.

Dünyada marka olmuş bir kulübe başkan seçerken lisesine ve kayınpederine bakarsanız olacağı bu, her anlamda takım dökülüyor.

Gelinen noktada, Burak Elmas- Ali Koç kankalığı Koç’un lehine, Elmas’ın aleyhine işlemiş durumda.

Ali Koç’un TFF ile kavgasını Burak Elmas sırtlanmış götürüyor.

Koç’un hakemlerle sorunları da Elmas’a transfer edildi.

Buradan Fatih Altaylı’ya sesleniyorum, ya Elmas’tan desteğinizi çekin ya da kulüp nasıl yönetilir konusunda kendisine çeki düzen vermesini sağlayın."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

Fatih Altaylı’ya kritik çağrı: Burak Elmas’tan desteğinizi çekin! ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Galatasaray burak elmas köşe yazarları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.