Fatih Altaylı'nın TRT'li 'şehit' paylaşımı tepki çekti! Paylaşımını sildi ancak 'İzi kaldı'

15 Temmuz gazisi Bilal Özyıldırım, 2017 yılında TRT ekranlarında programa çıkmıştı. O sırada TRT rejisinde yaşanan bir hata yüzünden Özyıldırım için 'Gazi' yerine 'Şehit' ifadesi kullanıldı. Fatih Altaylı ise bunu fırsat bilip sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşım yaptı. Altaylı, daha sonra paylaşımını sildi. Ancak Nedim Şener, Altaylı için 'Silse de izi kalıyor' paylaşımı yaptı.

Fatih Altaylı'nın 15 Temmuz ve 15 Temmuz'da şehit olanlara karşı öfkesi dinmiyor. 2017 yılında TRT ekranlarında yayınlanan 15 Temmuz programında motorsiklet kaskına kurşun isabet eden Bilal Özyıldırım katıldı.

O anda TRT'de yaşanan reji hatası yüzünden Gazi Bilal Özyıldırım için 'Şehit' ifadesi kullanıldı. Fatih Altaylı ise 2017 yılında yaşanan bu hatayı, büyük bir nefretle yeniden gündeme getirdi.

PAYLAŞIMINA TEPKİ YAĞDI

O gece canını hiçe sayarak kahramanca tüfek ve tanklara siper olan binlerce vatandaşı önemsemeyen Altaylı, sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşıma "Türkiye Radyo Televizyon Kurumu yani TRT iftiharla sunar. Dünyada bir ilk. 15 Temmuz şehidi canlı yayında ekranlarda" notunu düştü. Altaylı bu paylaşımı daha sonrasında sildi. 

Fatih Altaylı'nın TRT'li 'şehit' paylaşımı tepki çekti! Paylaşımını sildi ancak 'İzi kaldı'

'SİLSE DE İZİ KALIYOR..'

Altaylı'nın bu paylaşımına tepki yağarken, gazeteci Nedim Şener de sessiz kalmadı. Şener, sosyal medya hesabından Altaylı'yı eleştirerek, "FETÖ’cü alçakları canıyla durduran 15 Temmuz şehitlerine, motorsiklet kaskına kurşun isabet eden Bilal Özyıldırım gibi fedakar gazilere, darbeyi bastıran millete öfkeleri dinmeyecek. 2017’deki altyazı hatasını şimdi yazması bundan. Silse de izi kalıyor işte." ifadelerini kullandı. 

Fatih Altaylı'nın TRT'li 'şehit' paylaşımı tepki çekti! Paylaşımını sildi ancak 'İzi kaldı' - Resim : 2

Fatih Altaylı'nın TRT'li 'şehit' paylaşımı tepki çekti! Paylaşımını sildi ancak 'İzi kaldı' ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Nedim Şener 15 Temmuz Bilal Özyıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.