Fatih Altaylı'nın ahlaksız göndermesi sonrası Kasımpaşa Spor Kulübü'nden açıklama!

Fatih Altaylı'nın Diyanet İşleri Başkanlığı hakkındaki uygunsuz 'Kasımpaşa' göndermesi sonrası Kasımpaşa Spor Kulübü açıklamada bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı, gazeteci Fatih Altaylı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Altaylı, bugün Instagram hesabı üzerinden açılan davaya çirkin bir göndermede bulundu.

AHLAKSIZ GÖNDERME

Fatih Altaylı, "Diyanet İşleri Başkanlığı gibi Atatürk yadigarı bir kurumu kirletenler beni mahkemeye vermiş. Kendilerine yanıtımdır." diyerek Kasımpaşa Spor Kulübü'nün logosunu paylaştı.

SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Ataylı'nın argo bir söylemi kastederek yaptığı bu paylaşım sosyal medyada büyük tepki çekti. Dini temsil eden bir kuruma verilen çirkin cevabı ağır bulan sosyal medya kullanıcıları Ataylı'nın paylaşımı silmesi ve özür dilemesi gerektiği görüşünde birleşti.

KASIMPAŞA SPOR KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA

Paylaşım sonrası Kasımpaşa Spor Kulübü'nden açıklama geldi.

Açıklamada, "Kulübümüzün adı kullanılarak sahte hesaplar üzerinden güncel, siyasi konularla ilgili çeşitli sahte paylaşımlar yapılmaktadır. Konuyla ilgili hukuki süreç kulübümüz tarafından takip edilmektedir." ifadeleri kullanıldı. 

Fatih Altaylı'nın ahlaksız göndermesi sonrası Kasımpaşa Spor Kulübü'nden açıklama!

Fatih Altaylı'nın ahlaksız göndermesi sonrası Kasımpaşa Spor Kulübü'nden açıklama! ile ilgili etiketler Kasımpaşa Fatih Altaylı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.