Fatih Altaylı'dan ünlü yönetmene şok "yangın" çıkışı!

Güney illerinde günlerdir söndürülemeyen yangınlar tüm toplumun stres seviyesini yükseltti... Sinirleri gerilen isimlerden birisi de Habertürk köşe yazarı Fatih Altaylı'ydı. Altaylı ünlü yönetmen Semih Kaplanoğlu'na paylaştığı bir mesaj nedeniyle ağır sözlerle yüklendi...

Türkiye, 28 Temmuz'dan bu yana Ege ve Akdeniz'de birbiri ardına çıkan orman yangınlarını söndürmekle mücadele ediyor.

Ünlü yönetmen Semih Kaplanoğlu da Muğla'daki orman yangını sırasında alevleri gören bir açıdan, bir iskelede akşam yemeği yiyen insanların çekilmiş fotoğrafını paylaşarak tepki gösterdi.

Kaplanoğlu, sosyal medya paylaşımında yalnızca, "Afiyet olsun!" diye yazarak yangın sırasında restoranda yemek yiyen vatandaşları eleştirdi.

Semih Kaplanoğlu'nun bu paylaşımına yanıt ise Habertürk yazarı Fatih Altaylı'dan geldi.

Söz konusu paylaşımı "Saçma sapan bir sözde duyarlılık." şeklinde tanımlayan Altaylı, Semih Kaplanoğlu'nun söz konusu mesajını "Duyar kasma" trendine son örnek olarak gösterdi.

Altaylı şöyle devam etti;

"Son günlerin en bilineni ve en popüleri Semih Kaplanoğlu diye birinin bir sahil lokantasında yemek yiyenlerin fotoğrafının arkasına orman yangınını yerleştirdiği görüntü. Altına “Afiyet olsun" yazmış. Yangın var ya, yemek bile yemeyecek kimse. Çünkü her an “duyarlı” birisi fotoğraflarını çekebilir. Aç gezeceksin."

Fatih Altaylı Semih Kaplanoğlu'nu eleştirdiği yazısında üslubunu da sertleştirdi. Altaylı, "İyi de Semih Efendi ve benzerleri yangınlar günlerdir sürüyor, siz ne b.k yiyorsunuz! Yemek de mi yasak! İnsanlar tatilde. Zaten yangınlar nedeniyle tatilleri büyük oranda burunlarından gelmiş. Bir akşam yemeği de yemesinler mi!" diyerek ünlü yönetmeni hedef aldı.

Fatih Altaylı'dan ünlü yönetmene şok "yangın" çıkışı! ile ilgili etiketler Fatih Altaylı yangın Orman Yangını Manavgat Antalya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.