Fatih Altaylı'dan ultrAslan ve Mustafa Cengiz yönetimine sert tepki

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz hakkındaki ifadeleri nedeniyle 'ihraç talebiyle' Genel Kurul'a sevk edilen Fatih Altaylı, sosyal medya hesabından taraftar grubu ultrAslan ve yönetimi hedef alarak, “köpekler istedi diye atlar ölmez” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Fatih Altaylı, daha önce Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'e sarf ettiği sözlerden dolayı taraftarlardan sert şekilde eleştiri almıştı.

Altaylı, Galatasaray Disiplin Kurulu tarafından oy birliği kararıyla kesin ihraç talebiyle Genel Kurul'a sevk edildi. Altaylı hakkındaki ihraç talebi Genel Kurul'da oylanacak.

“KÖPEKLER İSTEDİ DİYE ATLAR ÖLMEZ”

Fatih Altaylı, konuyla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

''Galatasaray Spor Kulübü'nün sakıt yönetimi ve onun maşası sakıt disiplin kurulunun hakkımda verdiği hukuksuz ihraç kararı sonrası sosyal medyada ağzından salyalar akıtarak havlayanlar bilsin ki Lucescu'nun dediği gibi “köpekler istedi diye atlar ölmez''

''HIRSIZLARIN YÖNETTİĞİ UA DEĞİL''

İki maç kaybedince Başkan ve yönetimlere ve teknik direktöre söven serseriler Galatasaray'ın çıkarlarını korumak için yaptığım eleştiriler için Galatasaray başkanına saygılı ol diyor. Galatasaray'da saygı duyduğum taraftar grubu tek yumruktur. Hırsızların yönettiği ua değil.''

Fatih Altaylı'dan ultrAslan ve Mustafa Cengiz yönetimine sert tepki

 

FATİH ALTAYLI NE DEMİŞTİ?

Galatasaray'ın son dönemde yapmış olduğu sözleşmelerde menajerlere ödenen ücretlere dair konuşan Fatih Altaylı, "Omar, Galatasaray'da 10 maç oynarsa menajer Da Villa her sezon için 75 bin Euro prim alıyor. Bu menajer offshore hesabı vasıtasıyla imza parası olarak Omar'a verilecek çünkü vergisi yok. En iyi niyetle bakarsan vergi kaçırma var. Galatasaray'ın çalıştığı menajer D'Avila, kayınpederini dolandırmış. D'Avila'nın kayınpederi bize bilgi, belge yolladı beni dolandırdı diye. Bu sözleşmelere imza atanlar, Galatasaray'dan atılmalıdır" ifadelerini kullanmıştı.

Fatih Altaylı'dan ultrAslan ve Mustafa Cengiz yönetimine sert tepki ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Galatasaray Mustafa Cengiz UltrAslan taraftar ihraç
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.