Fatih Altaylı'dan Cavit Çağlar'a yanıt

Geçtiğimiz günlerde köşesinde Olay TV ile ilgili bir yazı kaleme alan Fatih Altaylı'nın aktardığı 'Kulağından tutar atarım' cümlesi kanalın sahibi Cavit Çağlar tarafından yalanlanmıştı. Çağlar'a Fatih Altaylı'dan yanıt geldi. altaylı ''Dediği her şeyi yazdım'' ifadelerini kullandı.

İş insanı Cavit Çağlar, sahibi olduğu Olay TV'yle ilgili geçtiğimiz günlerde Habertürk gazetesi köşe yazarı gazeteci Fatih Altaylı'ya bir mülakat vermişti.

Çağlar,'ın Altaylı'ya yaptığı açıklamada, "Yorum yok, taraf tutmak yok, yorum yapanı kulağından tutar atarım, baskı olursa kapatır giderim" sözleri dikkat çekmişti.

Twitter'dan yeni bir açıklama yapan Çağlar, "Yıllardır gazeteci arkadaşlarımla birlikte yayıncılık yapan biri olarak, 'gazetecileri kulağından tutar atarım' demedim, diyemem. Ben hem siyasetçi olarak hem medya patronu olarak gazetecilerle hep dostane bir ilişki kurdum" ifadelerini kullanarak Altaylı'yı yalanlamıştı.

Çağlar'ın açıklamalarının ardından Medyakoridoru'na konuşan Altaylı şu ifadeleri kullandı;

"Vallahi de billahi de öyle dedi demekten başka ne diyebilirim ki. Böyle bir şey uydurmak için ne gerekçem olabilir ki. Dediği her şeyi yazdım. Hatta bir kaç şeyi de yazmadım."

Fatih Altaylı'dan Cavit Çağlar'a yanıt ile ilgili etiketler Cavit Çağlar Fatih Altaylı olay tv
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.