Fatih Altaylı'dan aşı karşıtı mitinge izin çıkmasına isyan!

Fatih Altaylı, aşı karşıtlarının İstanbul Maltepe'deki mitingine izin veren İstanbul Valiliği'ne tepki gösterdi. Altaylı, "Burada ya devlet bizimle alay etmektedir. Ya da bu izni veren her kimse devletle ve devletin sağlık politikasını yöneten Bakan'la." dedi.

Koronavirüs aşısı karşıtları 11 Eylül'de İstanbul Maltepe'de "Büyük Uyanış" ismiyle miting düzenlemeye hazırlanıyor. Vaka sayılarını artırmasından endişe edilen mitinge İstanbul Valiliği'nin onay vermesi tepkilere neden oldu.

Mitinge izin çıkmasına tepki veren isimlerden biri de Habertürk yazarı Fatih Altaylı oldu. "Bu izin Bakan'la dalga geçmektir" başlıklı köşesinde Devletin tüm imkanlarını kullanarak aşı seferberliği yaptığına dikkat çeken Altaylı, yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Televizyonlarda devletin onayı ve emri ile herkesi aşı olmaya davet eden kamu spotları yayınlanıyor. Ve ülkenin en büyük kentinin valiliği, bir vali yardımcısının marifeti ile Aşı Karşıtı Mitinge izin veriyor.

Hem de salgının yeniden patlama yapmaya hazırlandığı, aşısızlara karşı türlü önlemin alındığı ve fazlasının gündemde olduğu bir dönemde.

Kimse bana bu iznin demokrasi, fikir özgürlüğü, zart zurt olarak verildiğini anlatmaya kalkmasın.

Yılların İşçi Bayramı’na pandemi bahanesiyle izin yok. Kadın Günü yürüyüşüne pandemi koşulları nedeniyle izin yok.

Ama aşı karşıtı mitinge izin var. Bana hiç kimse bunu anlatamaz, açıklayamaz. Burada ya devlet bizimle alay etmektedir.

Ya da bu izni veren her kimse devletle ve devletin sağlık politikasını yöneten Bakan'la.

Uygun seçeneği siz belirleyebilirsiniz. Benim ricam ise PCR pozitif olanların bu mitinge mutlaka katılmalarıdır."

Fatih Altaylı'dan aşı karşıtı mitinge izin çıkmasına isyan! ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Koronavirüs Maltepe aşı karşıtlığı miting
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.