Fatih Altaylı ne demek istiyor?! Herkes bunu konuşuyor...

Günlerdir devam eden orman yangınları konusunda ilginç bir gelişme yaşandı... Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı bugün köşesinde "Göcek'e dikkat!" diyerek gözleri bölgeye çevirdi... Ancak Altaylı daha fazla detay vermekten kaçındı! Peki nedir Göcek'te olan "fena şeyler"?.. Şimdi bu soru yanıt bekliyor...

Habertürk yazarı Fatih Altaylı bugün köşesinde çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Türkiye'yi günlerdir etkisi altına alan orman yangınlarına değinen Altaylı yazısının "Göcek'e dikkat!" başlığını taşıyan bölümünden esrarengiz sözler sarf etti.

"Size bir sır vereyim. Ben bu yıl orman yangınlarını Göcek civarında bekliyordum. Şimdilik bunu söyleyeyim. Gerisini sonra konuşuruz." diyen Habertürk yazarı bunun dışında detaylı bilgi vermekten sakındı.

Altaylı bu merak uyandıran notlarını şu ifadeler ile sonlandırdı;

"Ama Göcek meselesini yazın bir tarafa. Orada çok fena şeyler oluyor. Yakında kokusu çıkar belki. Fatih söylemişti dersiniz."

Fatih Altaylı ne demek istiyor?! Herkes bunu konuşuyor... ile ilgili etiketler Fatih Altaylı yangın Orman Yangını göcek sabotaj
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.