Fatih Altaylı ile Nouma'nın 'hıyar' kavgası

Beşiktaş'ın Galatasaray'ı yendiği derbide sarı kırmızılılara yönelik yaptığı hareketle gündeme gelen Pascal Nouma'ya sert bir tepki geldi. Bu tepki sonrası Nouma yeni bir tweet attı.

Beşiktaş taraftarı olan ve derbide Galatasaray aleyhine çirkin bir harekette bulunan Pascal Nouma'ya sert bir yanıt da Fatih Altaylı'dan geldi. Altaylı'nın sözleri sonrası Pascal da yeni bir mesaj yayınladı.

Fatih Altaylı, "Ben Nouma'yı adam yerine koymadığım için bu olayı umursamam. Dünyada bir sürü manyak çıkabilir. Bir yayıncı kuruluş da şuursuzluk yapıp, böyle hıyarları ekrana çıkarabilir." dedi.

Nouma, kendisine hakaret eden Fatih Altaylı'ya Twitter'dan benzer şekilde bir mesajla yanıt verdi. Nouma, "Her şeyi iyi bildiğini sanan adam bana hıyar demiş. Kaale aldım mı? Hayır... Hala Cumartesi'nin şokunda... Geçecek 'acur' Fatih geçecek. Bir kaç güne unutursun." diye yazdı.

Fatih Altaylı ile Nouma'nın 'hıyar' kavgası ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Pascal Nouma atışma hıyar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.