Fatih Altaylı Galatasaray üyeliğinden çıkarıldı

Galatasaray Lisesi mezunu olan Fatih Altaylı, "Liseci" grubun önemli isimleri arasında gösterilen gazeteci Fatih Altaylı, Sarı-Kırmızılı kulüpten ihraç edildi. Başkan Mustafa Cengiz ve yakın çevresine yönelik sert eleştirileriyle bilinen Altaylı'nın üyelikten çıkarılma işleminin gerçekleştiği açıklandı.

Gazeteci Fatih Altaylı'nın Galatasaray Kulübü'yle ilişiği kesildi... Bir dönem Sarı-Kırmızılılar'da yöneticik de yapan Altaylı, Mustafa Cengiz döneminde üyelikten atılmıştı. Cengiz yönetimine sert muhalefetini sürdüren Fatih Altaylı, Galatasaray üyeliğinden atıldıktan sonra mahkemeye başvuruda bulunmuştu.

Sarı-Kırmızılı kulüpte seçimler öncesi Fatih Altaylı meselesi açıklığa kavuştu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüzün 6767 sicil numaralı üyesi Fatih Altaylı’nın 17.08.2020 ve 24.08.2020 tarihlerinde Bloomberg HT TV kanalında yayınlanan Spor Saati programında sarf ettiği sözlerin, Kulübümüze ve Kulübümüz Başkanı Sayın Mustafa Cengiz’e karşı ağır hakaret içermesi sebebiyle, Kulübümüz Disiplin Kurulunun tarafından 11.09.2020 tarihinde, Fatih Altaylı hakkında üyelikten çıkarma yaptırımı uygulanmasına karar verilmiştir. Bu karar sonrasında, Kulübümüz Yönetim Kurulunun 15.09.2020 tarihli toplantısında, Fatih Altaylı hakkında üyelikten çıkarma yaptırımı uygulanmasını içeren Disiplin Kurulu kararının onaylanarak tedbirli olarak uygulanmasına karar verilmiştir."

Galatasaray Lisesi mezunu olan Fatih Altaylı, "Liseci" grubun önemli isimleri arasında gösteriliyor.

Fatih Altaylı Galatasaray üyeliğinden çıkarıldı ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Altaylı Mustafa Cengiz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.