Fatih Altaylı: "Abdurrahim Albayrak'ın maskesi düştü"

Fatih Altaylı: "Mustafa Cengiz yönetiminde yer almasını da Albayrak’tan ben rica ettim. O da kırmadı. Ancak Cengiz yönetimi Albayrak’ı hem çok yıprattı, hem de bir anlamda maskesini düşürdü. Dışarda Başkan aleyhine çok ağır konuştu ama içerde Başkan’a bağlı imiş gibi yaptı."

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, Galatasaray'ın yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi Abdurrahim Albayrak'a sert eleştirilerde bulundu. Kısa süre önce kulüp üyeliğinden ihraç edilen Altaylı,  "Mustafa Cengiz yönetiminde yer almasını da Albayrak’tan ben rica ettim. O da kırmadı. Ancak Cengiz yönetimi Albayrak’ı hem çok yıprattı, hem de bir anlamda maskesini düşürdü. Dışarda Başkan aleyhine çok ağır konuştu ama içerde Başkan’a bağlı imiş gibi yaptı" ifadelerini kullandı.

 İKİ YÜZLÜ ABDURRAHİM ALBAYRAK

"Albayrak da Galatasaray’da ilk kez yönetime benimle giren bir eski dostum. 2001 yılında futbol şubesi sorumlusu olarak yönetimde idi. Daha sonra Özhan Canaydın benim ricam üzerine Albayrak’a yönetim dışından futbol şube sorumluluğu verdi ve başarılı oldu. Daha sonra yine benim dayatmam sonucunda Ünal Aysal yönetiminde yer aldı.

Mustafa Cengiz yönetiminde yer almasını da Albayrak’tan ben rica ettim. O da kırmadı. Ancak Cengiz yönetimi Albayrak’ı hem çok yıprattı, hem de bir anlamda maskesini düşürdü. Dışarda Başkan aleyhine çok ağır konuştu ama içerde Başkan’a bağlı imiş gibi yaptı.

Terim’e ay lav yu hocam dedi ama her yerde aleyhine konuştu. Son olarak Başkan’ın takıma hakaretleri sonrası takıma moral vermek için Terim’den izin alması ve sonra da Terim’in yer almak istemediği iddiasıyla fotoğraf paylaşması son kalan güvenilirlik kırıntısını da yok etti.

Bugün kapısını çaldığı tüm eski dostları kendisini geri çeviriyorsa, bu yüzdendir muhtemelen."

FATİH ALTAYLI'NIN DİĞER ADAYLARLA İLGİLİ DEĞERLENDİRME YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ

Burak Elmas

Eşref Hamamcıoğlu

Metin Öztürk

Işın Çelebi

 

Fatih Altaylı: "Abdurrahim Albayrak'ın maskesi düştü" ile ilgili etiketler Galatasaray Abdurrahim Albayrak Fatih Altaylı Mustafa Cengiz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.