Faslı oyunculardan şükür edası! İspanya’yı devirdiler, secdeye kapandılar

2022 FIFA Dünya Kupası son 16 turunda normal olarak süresi ve uzatmaları 0-0 biten maçta Fas, İspanya’yı penaltılarla 3-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. Son penaltıdan sonra sevinç yumağı oluşturan Fas milli takımı oyuncuları ise, önceki maçlarda da olduğu gibi taraftarlarının önüne giderek şükür secdelerini eda ettiler.

2022 FIFA Dünya Kupası son 16 turunda Fas ile İspanya karşı karşıya geldi. Education City’de oynanan karşılaşmada Fas, İspanya’yı penaltılarda 3-0 mağlup etti.

İlk 90 dakikada gol olmayınca maç uzatmalara gitti. Uzatma bölümünde de gol sesi çıkmayınca karşılaşma penaltılara gitti.

Penaltılarda rakibine 3-0 üstünlük kuran Fas, Dünya Kupası’nda çeyrek finale yükselirken İspanya turnuvaya veda etti.

Faslı oyunculardan şükür edası! İspanya’yı devirdiler, secdeye kapandılar

FAS'TAN ŞÜKÜR SECDESİ

Son penaltıdan sonra sevinç yumağı oluşturan Fas milli takımı oyuncuları, önceki maçlarda da olduğu gibi taraftarlarının önüne giderek şükür secdelerini eda ettiler.

Faslı oyunculardan şükür edası! İspanya’yı devirdiler, secdeye kapandılar - Resim : 2

 PENALTI ATIŞLARI ÖNCESİ FATİHA OKUDULAR

Fas milli takımı oyuncuları, penaltı atışlarına gitmeden önce birlikte Fatiha Suresi okuyarak beyaz noktaya gittiler. 

İşte o anlar:

Faslı oyunculardan şükür edası! İspanya’yı devirdiler, secdeye kapandılar ile ilgili etiketler Fas İspanya 2022 Dünya Kupası 2022 FIFA Dünya Kupası Katar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.