Faruk Süren ve Duygun Yarsuvat patladı: Küçük hesaplarla insan hayatını tehlikeye attılar!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Korona virüse yakalandığını duyurmasının ardından sarı kırmızılı kulübün eski başkanları Faruk Süren ve Duygun Yarsuvat, SuperHaber'e özel açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın UEFA ve Süper Kupa'yı kazandığı dönemki başkanı olan ve unutulmaz başkanlar arasına giren, iş adamı Faruk Süren ile yine eski başkanlardan Avukat Duygun Yarsuvat, SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'e konuştu. 

Eski başkanlardan Süren, "Fatih hoca yüzde yüz haklı..Yüzde yüz haklı..Yüzde yüz haklı.." şeklinde üzerine basa basa yaptığı konuşmasında, "Tabii Fatih hoca ile değerli yöneticimiz Abdürrahim Albayrak'ın bu durumdan kısa sürede geçeceklerini ümit ediyorum." dedi.

"HANGİ KÜÇÜK HESAP İNSAN SAĞLIĞINI TEHLİKEYE ATACAK BU KARARI VERDİRDİ?"

Süren açıklamalarının devamında, "Fatih hocanında, diğer arkadaşımız Abdürrahim Albayrak'ın da bir an evvel sağlıklarına kavuşmasını ümit ederim. Ben daha henüz yakalanmadım ama bana da gelecek bir gün... Çünkü bu yayılıyor... Ve "Bu virüsle yaşamasını öğreneceğiz!" diyor uzmanlar. Fatih hoca Korona virüsü ile ilgili konuşmalarında yüzde yüz haklı... Yüzde yüz haklı.. Yüzde yüz haklı... Yani bütün dünya, spor müsabakalarını tehir ediyor, tedbir alıyor. Sadece bizim memleketimizde futbol seyircisiz oynanabiliyor. Bu ne kadar düşüncesiz bir tavır? Bunu böyle nasıl düşünebilirler? İnsan hayatını, bilmiyorum hangi küçük hesaplar peşinde koşarak tehlikeye atma teşebbüsünde böyle bulunuyorlar? Herkes her şeyi kapatıyor, her şeyi yapıyor bir tek biz Türkiye öyle mi? Müsabakalar devam etsin... Niçin? Hangi küçük hesap için bu devam edecek? Bu küçük hesapları ben merak ediyorum." ifadelerini kullandı.

"BENCİL DAVRANMAMAK LAZIM. BU ÇOK ÖNEMLİ!"

Korona virüs konusunda alınan tedbirlere uyulmasının önemine dikkat çeken Faruk Süren şöyle konuştu: 

"Evimizde kalmamız lazım. Bu sadece 65 yaşını aşmış olan değil, daha genç olanlar için de geçerli. Gençler belki yaşlılar kadar etkilenmiyolar. Ancak taşıyıcı oluyorlar ve sevdiklerine bu virüsü taşıyorlar. Burada çok dikkatli olmamız, toplumsal bilinç içerisinde hareket etmemiz lazım. Bencil davranmamamız lazım. Bu çok önemli."

DUYGUN YARSUVAT DA TEPKİLİ: BUNU GALATASARAY'IN ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN BİLEREK YAPTILAR!

Galatasaray Kulübü eski başkanlarından olan Avukat Duygun Yarsuvat da SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel'e yaptığı açıklamada, "Fatih Terim haklıydı. Haklıydı.." diyerek, "Oynatacağız diye hasta etmenin alemi var mı? Kalkıp niye ısrar ediyorsun? Oynatmak için ısrar etmenin hiç bir gereği yoktu. Seyircisiz maç oynamak bir cezadır. Galatasaray herhangi bir cezayı hakedecek bir şey yapmadı ki! Böyle bir ceza vermek haksızlıktır. Galatasaray'ın önünü kapamak için bunu yaptılar ki bunda da başarılı oldular." diye konuştu.

"FATİH TERİM GÜÇLÜ BİR ADAMDIR"

"Bundan sonra artık çok geç. Fatih Terim de hastalandığına göre ki Fatih Terim güçlü bir adamdır. Ama onlar bilerek yaptılar." diyen Dungun Yarsuvat, Mevlüt Yüksel'in "Onlar derken kimleri kasdediyorsunuz?" sorusu üzerine tek kelime ile "Federasyon!" diyerek konuşmasına şöyle devam etti: "Maç oynandıktan sonra bir şey mi değişti? Buna komplo deme. Komplo deme. Bu komplo olmayabilir. Çok şey olur ama durum gösteriyor ki,Galatasaray'a karşı bir yanlış tutum var. Onun için bundan sonra yapacak bir şey yok. Galatasaray ne yapacak ki? Kibar kibar çıktı oynadı. Seyircisiz oynatmak demek, seyircisi yanlış bir şey yaptığı için böyle oynatmak demektir. Ceza verdiler Galatasaray'a. Sadece Galatasaray'a değil, o dönemde oynayan herkese ceza verdiler. Problem bu."

"LİG YENİDEN BAŞLAMASIN, BU SENE İPTAL EDİLSİN!"

Yarsuvat, "Bundan sonra ne yapacaklar? Bu da pek belli değil. Benim önerim maçların iptal edilmesiydi. Bütün maçların iptal edilmesi. Lig yeniden başlamasın, bu sene için iptal edilsin. Maçlar tekrar oynanabilirse,seyircili oynatmak lazım." ifadelerini kullandı.

Faruk Süren ve Duygun Yarsuvat'ın açıklamalarının tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında... 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 



Faruk Süren ve Duygun Yarsuvat patladı: Küçük hesaplarla insan hayatını tehlikeye attılar! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Korona Abdurrahim Albayrak TFF faruk süren duygun yarsuvat korona virüs corona
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.