Faruk Sabancı kimdir?

Faruk Sabancı kimdir? Ünlü DJ Faruk Sabancı, montuyla dikkatleri üzerine toplarken, ünlü bir İtalyan motosiklet markası tarafından üretilen monttan, biri ünlü boksör Floyd Mayweather’de olmak üzere, dünyada sadece 4 adet bulunduğu öğrenildi. Vatandaşlarımızın merak ettiği soruların cevaplarını derledik. Peki, Faruk Sabancı kimdir, kaç yaşında? Kimin oğlu? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Faruk Sabancı, önceki gün alışverişteydi. Sabancı, giydiği montla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü DJ Faruk Sabancı, montuyla dikkatleri üzerine toplarken, ünlü bir İtalyan motosiklet markası tarafından üretilen monttan, biri ünlü boksör Floyd Mayweather’de olmak üzere, dünyada sadece 4 adet bulunduğu öğrenildi. El yapımı mont, altın, gümüş ve bakırdan taşları, altın ve kromu harmanlayan fermuarlarıyla dikkat çekti. Adı Merve Boluğur’la aşk dedikodularına karışan Sabancı, konuyla ilgili sorulara tebessüm etti. Peki, Faruk Sabancı kimdir, kaç yaşında? Kimin oğlu? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Faruk_Sabanc_kimdir_kac_yasnda_Kimin_ogluADa

FARUK SABANCI KİMDİR?

Faruk Sabancı 18 Haziran 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Sakıp Sabancı'nın yeğeni Mehmet Sabancı'nın oğlu olan Faruk Sabancı, "Wake Up / Awaken (Remixed)" isimli albümün sahibidir. House ve Dans/Elektronik müzik türleri ile ilgilenen Faruk Sabancı, Uluslararası arenada boy gösteren önemli elektronik müzik DJ’i ve prodüktörleri arasında yer almaktadır.

Faruk Sabancı, Sabrina Signs ile ortak çalışması “Home”un yeni video klibini müzikseverlerle buluşturdu. Işıl Reina’nın yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryo gereği Faruk Sabancı’nın sıradışı bir aşk hikayesine yön verdiği klip, heykeltıraş Mehmet Aksoy’un Polonezköy’deki “Böcek Ev” olarak bilinen atölyesinde çekildi. Murat Tuncel’in görüntü yönetmenliğini üstlendiği klipte Brezilyalı model Beatriz Laite ve Halil Gökçez olağandışı hikayenin iki farklı kahramanı olarak yer aldı.

eFaruk_Sabanc_kimdir_kac_yasnda_Kimin_oglu

Henüz 16 yaşındayken ilk büyük anlaşmasını imzalayan Faruk Sabancı, sonraki dönemde istikrarlı bir şekilde dünya standartlarında prodüksiyonlar yaptı ve yayınladı. Bu çalışmaları sayesinde David Guetta, Martin Garrix, Calvin Harris, Tiësto ve daha bir çok ‘trendsetter’ sanatçının beğenisini kazandı. Faruk Sabancı daima gelişerek ve yeni tarzlar deneyimleyerek elektronik müziğin zirvesindeki iki ismin, Armin Van Buuren ve Hardwell’in de dikkatini çekmeyi başardı; her ikisi de Sabancı’nın prodüksiyonlarını kendi plak şirketleri Armada ve Revealed üzerinden yayınlamak için teklifte bulundu.

FARUK SABANCI'NIN BABASI MEHMED SABANCI KİMDİR?

Mehmet Sabancı, 25 Nisan 1963 tarihinde dünyaya gelmiştir.

Sabancı Holding'in kurucusu olan Hacı Ömer Sabancı'nın oğlu olan Hacı Sabancı'nın üçüncü çocuğu ve ikinci oğlu olarak 1963 yılında Adana'da doğdu. Tarsus Amerikan Koleji'nden mezun olduktan sonra, Londra'da US International University Europe'de iş yönetimi bölümünde okudu.

1983'te çalışmaya başladığı aile şirketi Akbank ve Sabancı Holding'de 18 yıldan uzun süre görev yaptı. 2001'de holdingin 1.3 milyar $ ciro yapan gıda grubunun başında iken, bu yüksek dereceli görevinden ayrıldı. Buradan ayrıldıktan sonra kendi işini kurdu, ve üst sınıf arabaların (Smart, Aston Martin, Cadillac, Porsche, Brabus, Mercedes-Benz, Chrysler, MG ve Rover) distrübütörlüğüne başladı. Sonra, F&B-Group Company bünyesinde gıda, elektronik ve petrol üretimi sektörlerinde çalışmaya başlayarak işini büyüttü.

Mehmet Sabancı, 9 Kasım 2004 tarihinde iş gezisi sebebiyle Londra'da hotel odasında 41 yaşındayken, kalp krizinden vefat etti. Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Eşi Zeynep ile evliliğinden Faruk ve Burak isminde iki oğlu vardır. Ayrıca Ömer Sabancı ve Demet Sabancı Çetindoğan'ın kardeşidir.

Faruk Sabancı kimdir? ile ilgili etiketler Faruk Sabancı kimdir kaçyaşında kimin oğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.