Faruk Fatih Özer'in babası konuştu

Baba Özer, 2 milyar dolarla kayıplara karışan Faruk Fatih Özer'in son dönemde durgun olduğunu ve kendilerinden dua istediğini söyledi.

Ardında yüzbinlerce mağdur bırakarak yurt dışına kaçan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in babası Zülküf Özer ilk kez konuştu.

Kripto vurgunu ile Türkiye'nin gündemine oturan oğlu Faruk Fatih Özer hakkında Habertürk'ten Emrah Doğru'ya bilgi veren Zülküf Özer, "Vallahi benim televizyonlardan haberim oldu ama dün bütün televizyonlar geleceğini söylüyor. Ben kendisiyle ne görüştüm ne de konuştum. Beni aramıyor. Ben hiç ihtimal vermiyorum, inanamıyorum. Kendisi bizimle yaşıyordu ama annem 100 yaşında olduğu için pandemi sebebiyle çok gelip gitmiyordu" dedi.

2 milyar dolarla kayıplara karışan Faruk Fatih Özer ile en son iftarda bir araya geldiklerini belirten Baba Özer sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu olay olmadan önce bir pazar günü bize iftar yapmaya gelmişti; ancak hiçbir şey söylemedi ya da herhangi bir eşyasını almadı. Bize gideceğini söylemedi, biraz durgundu, 'ufak tefek sorunlarım var dua edin, kendime bir ortak bulabilirim hayırlısı olsun' dedi."

 

Faruk Fatih Özer'in babası konuştu ile ilgili etiketler Faruk Fatih Özer thodex zülküf özer
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.